she is back..

..once again..vår helt egna demolition dog!!

PhotobucketDetta har hänt några gånger den senaste veckan. Före det har det varit helt tyst på den  fronten, sen hon fick spatt förra gången. Vår Ebba protesterar igen då man lämnar henne ensam hemma. Detta trots att hon borde ha varit trött idag.

Vi var till Mustfinn igen en gång för att springa av oss lite innan jag lämnade henne ensam några timmar och åkte till Skanssi. Det var så otroligt höstaktigt och rått. Blåsten gick genom märg och ben trots att det egentligen inte blåste någo desto mer.

PhotobucketVi var inte ensamma på stranden. En ensam fiskare hade vi som sällskap. Int för att jag riktigt förstår hur man kan få fisk genom att stå på land här. Det är nämnligen grunt ända till knäna fast hur långt ut. Nog för att det var högt vatten men ändå. Fast vad sku jag veta, jag är nu ingen fiskare.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketDet var verkligen höstaktigt. Det fanns till och med lingon i backen 😉 På rktigt, dom har övervintrat ganska bra.

PhotobucketOch trädena var våta och mörka av regn.

PhotobucketHar tydligen helt pippi på rostiga detaljer. Hittade igen en ny.

PhotobucketEfter en stund började jag frysa och vi begav oss upp till bilen.

PhotobucketDå vi kom dit kom en annan bil till stranden. Ebba fick träffa en avlägsen bekant och en ny bekantskap. Oj vad dom hade roligt. Dom större.

PhotobucketPhotobucketDen lilla var lite rädd då dom större hundarna sprang på efter varandra. Ebba fick alltså ganska så rejält med motion och tungan bara hängde. Så hon borde verkligen ha varit trött då vi kom hem.

Hemma såg det lite våraktigare ut, men vått.

PhotobucketPhotobucketNu undrar ni ju förstås vad jag gjorde till Skanssi. Förutom att fördriva tiden på Ascans cafe´ vill säga. Har plötsligt fått pippi på mocca maräng bakelser, så jag bara måste få en sån.  Sen var jag till Anttila. Kom på att jag hade plusspoäng, vilket ju betyder lite bort från priset då man köper något.

Så jag kom hem med:

Photobucket  YESSSSS!!!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till she is back..

 1. Maria Carling skriver:

  Det har tagit länge för mej också att fatta, att hur kan man stå och fiska vid en grund strand. Men har förstått att denna tid på året så får man sik vid grunda stränder. Dom kastar med spöt och sen får det ligga tills siken nappar. Lustigt nog. Så det var en sikfiskar ni mötte.
  Tack igen för alldeles ljuvliga bilder. Det är medicin för själen 🙂
  Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tror faktiskt det var samma kille som hoppade på isflakena tidigare i våras och då ville han ha Sik, så där har vi förklaringen, tack för den..och tack för komplimangen. Kram

   Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Oj, katie Melua- den bara måste jag ha!!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s