jag skall på rehabilitering

Så är det. På måndag morgon klockan nie skall jag infinna mig i Vörå och Norrvalla och det känns hemskt. Har fruktansvärd ångest för jag vill int alls åka dit. Tycker int om nya sociala situationer med helt främmande människor. Gillar int att dela rum med nån obekant. Är rädd då jag int riktigt vet vad det hela går ut på.

PhotobucketKonstig typ detdär tänker säkert dom flesta av er. Rehabilitering som är så kul. Det skall man se fram emot med stora förväntningar och motivation. När man kommer hem därifrån är man som en ny människa.

Skulle så gärna villa vara en sån människa..men som det nu är..är jag det inte!!!

Det tar fruktansvärt emot. Har varit helt okoncentrerad hela veckan. Har försökt att inte tänka på saken. Men där i det undermedvetna har det gnagt ändå.

Det enda positiva med saken är att jag åker upp till Vasa redan imorgon. Skall spendera hela helgen med den lilla Familjen. Skall få umgås med barnbarnet i två dagar 🙂

PhotobucketPhotobucketSå nu håller jag på att packa. Alltid lika svårt och denna gång extra svårt eftersom det varit kallt och snöigt i Vasa. Men vädret kan ändra hur fort som helst och så är det plötsligt full vår i nästa vecka. Som tur åker jag upp med bil, så jag kan packa ner vad jag tycker. Behöver int tänka på utrymmesbrist i väskan eller på släpande i något tåg.

Kanske det visar sig att min oro är helt obefogad, kanske jag kommer hem som en ny människa. Glad och uppvilad med många nya bekantskaper.

Den som lever får se.

På grund av detta kommer jag int att blogga förrän om en vecka. Så det blir en lång paus.

Ha det så bra allihopa där ute i cyberrymden 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till jag skall på rehabilitering

 1. AH skriver:

  Välkommen till Vörå. I dag har fruns krokos slagit ut i den före detta blomrabatten. Det kändes som en hälsning ifrån henne, att livet är starkare än döden. Själv är jag nu i Smedsby och återvänder till Vörå på onsdagen.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Det förstår jag. Samtidigt är det ju ett tecken på att våren är på kommande även dit. Jag kommer att vara i Gerby under helgen 🙂

   Gilla

 2. vandravidare skriver:

  En sak skall du komma ihåg, du är inte ensam med dendär känslan.Men kanske inte alla säger hur de känner det och där Hanna har du en stor gåva, du säger som det är.För x-antal år sedan var jag oxå i vörå på rehabilitering.Vet du vad jag kommer bäst ihåg? Att vi grilla korv på kvällen 😀 Ha de gott!Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack Vandris 🙂 Jo..jag vet ju att jag har sällskap av dig i såna här fall. Kanske det är det som jag också kommer att komma ihåg, om det är så att vi gillar korv. För har ännu int i år grillat och dom brukar vara smaskens dom första man grillar 😉
   Tack! rm

   Gilla

 3. Kamomilla skriver:

  Vet du, när jag träffade dig första gången visste jag inget om dig, och jag tänkte bara, vilken öppen och glad tjej! (du minns hos J var det förra våren?) Jag märkte aldrig nåt av att du ogillar såna nya obekanta situationer. Märker det inte än i denna dag så därför tror jag starkt på att det nog går så bra så, bara du fokuserar på att inte tänka så mycket på det hela.
  Jag är också väldigt osäker ( skulle du aldrig tro va?) men jag tror alla är det. Alla behöver bekräftelse och godkännande, men tyvärr får alla inte det..
  Själv har jag en rädsla när det kommer till morgondagen. jag vill ha allt utstakat o klart annars kan jag inte sova. Rena mardrömmen för en företagare inte sant?? men ändå känns det bra nu. Man måste bara lita på att det går vägen, fokusera på de GODA sakerna. För de finns där hela tiden.
  kram, och njut nu av din rehabilitering- du ska se att du får en massa nya vänner.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jag vet..har välan lärt mig att dölja det ganska väl. Så sant..att du skulle vara osäker är nog svårt att tro. Men det är väl som du säger att alla är det till en viss mån. Det är säkert extra svårt för en egenföretagare som du..men du fixar alltid allting..det går vägen. Du är så duktig. Men förstår att det kan vara nervigt ibland. Det är ju Hemligheten man skall tänka på, fokusera på allt det goda i livet, så kommer det till dig. 🙂 Bara jag är där tror jag redan att spänningen lättar ganska mycket. Tack Camilla. Kramisar.

   Gilla

 4. Sarah skriver:

  Jag tror också att det kommer att gå jätte bra! Ha en skön vecka!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s