Hälsningar från Vörå

Här är jag nu!

 Det tog sin tid att komma hit från Vasa. Enligt datorn skulle det ta en halv timme, för mig tog det en timme. Trots att jag hade GPS. Kom alltså tio minuter för sent och fick kliva in i mötesrummet då alla var på plats.

Sen då vi hade paus på dagen, somnade jag och vaknade fem före tre då vi skulle träffas igen. Betydde igen en gång försent. Nå..skall försöka vara i tid resten av veckan. Så dom int får bilden av mig som en som aldrig kan hålla tiden.

Fast i och för sig är jag ju lite sån på riktigt. Oftast så att jag är precis jämt. Förstås beroende på vart jag är på väg. Till föräldramöten t:ex vill jag nog helst vara i tid. Det vill säga om jag går på föräldramöten.

Annars så har dagen gått snabbt. Det har inte varit fullt så hemskt som jag hade föreställt mig. Det är bara nu på kvälen då vi har haft fritid ända sedan middagen som jag har fått ångest. Hursomhaver tror jag nog det blir en bra vecka trots allt.

Helgen hos den lilla familjen gick också super. Lilla Cilla har blivit en riktig vildbasare. Hon är överallt. Hon är glad och gullig.

På lördagen besökte jag Säde. Ett måste då man är i Vasa. Köpte en plåtburk och en socker-ströare (vad det nu heter) från Green Gate. Var också in till stan med hopp om att hitta en klänning till bröllopet. Men sini det är int meningen att jag skall ha någo fint på mig. Antingen är det just och just för smått eller så är det för stort (där man kunde hitta stora storlekar).

Det var det från mig och Vörå. En vacker plats det här.

Ha det så bra alla ni snälla människor som tittar in hit nu och då.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hälsningar från Vörå

 1. kicki skriver:

  Ojdå, en timme? Det liknar mopedfart:) Det brukar ta ca 35 minuter i vanlig marschfart med bil då föret är normalt.

  Gilla

 2. Beth skriver:

  Hej. Det var trevligt att höra att du kommit dej till Vörå, det är så vackert där. Du har väl kameran med dej? De har ju en vandringsled där i skogen… Jag skall själv en sväng till Vörå på onsdagkväll, få se om jag tittar in.Jag hoppas att du mår gott där nu och att du hinner njuta lite också. Sköt om dej! Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo det är verkligen vackert här och vandringleden är också vacker. Har naturligtvis kameran med mig 😉 Har tagit många foton redan. Det hade ju varit roligt 🙂 Jo har sett hoppbacken och halpa halli och handarbetsaffären. Halpa halli lär ju vara ett måste 😉 Det går bättre för varje dag. Detsamma till dig 🙂

   Gilla

 3. Helena skriver:

  Fint att du hittat till Vörå och kommit igång med din vecka på Norrvalla. Trakterna är för mig bekanta, speciellt Maxmo som nu är en del av Vörå. Har du redan sett hoppbacken i Vörå city ? Ha det bra och njut av de österbottniska slätterna !

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det kan man ju säga. Jo har sett hoppbacken 🙂 Tack, detsamma till dig där i södra Finland 🙂

   Gilla

 4. Juanita skriver:

  Hej vännen!
  Fint att höra att d går lite bättre än du föreställt dig!
  O bra att du fick ha en fin helg i Vasa innan rehabiliteringen!
  Ha en bra vecka ute på vischan!
  Kram

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo det har det faktiskt varit, så jag är faktiskt nöjd över att jag överkom min rädsla och kom hit 🙂
   Helgen i Vasa var ju det bästa 🙂
   Tack det skall jag ha, detsamma till dig, fastän veckan ju just är slut. Trevlig helg kan man ju istället säga 🙂
   Kramisar

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s