från Vasa till Norrvalla och hem

Nu kommer det att komma en bildkavalkad igen en gång. Kunde int välja, men kan ursäkta mig med att det ändå är frågan om drygt en vecka.

Har ju berättat i mitt förra inlägg om mitt veckoslut i Vasa. Här kommer några bilder.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Har i mitt förra inlägg även berättat om min resa till Vörå från Vasa 😉

Jag hade ju en sådan ångest över att åka dit. Ville absolut inte. Men är glad att jag lät mig övertalas. Veckan visade sig bli den roligaste och bästa på länge. Visst var det tungt och visst var jag trött och visst var jag helt tom och utmattad när veckan var slut, men allt det som jag var med om uppvägde allting.

Hade mina funderingar om att dela rum med någon. Helt i onödan. Min rumskompis visade sig vara en helt härlig människa, som jag kände att jag fick en bra kontakt med genast.

Det var en lättnad att höra att jag int är ensam med mina problem. Hela min grupp fungerade otroligt bra tillsammans. Kan säga att jag beundrar dem allihopa. Vilka människor, går int att förklara. Det var skönt med vattengymnastik och den expressiva konst terapin var både ångestladdad och rolig. Ångestladdad på grund av att jag kände en viss sorts press och rolig för att jag bara gillar att vara kreativ även om jag kanske int är det. Vi gjorde också en massa annat som tog gångtestet, gick ut och gå med stavar, var och bowla, hade filmkväll och avslappningsövningar. Dagarna fylldes av föreläsningar, gruppterapi, vila och en massa mat.

Är ännu efter två dagar helt tom i hjärnan. Måste ännu låta allting som jag fick höra och lära mig sjunka in och så småningom plocka fram det.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hastigt gick den veckan. Helt otroligt. På söndageftermiddag var det dags att säga hejdå åt alla och åka hem. Spänningen släppte antagligen, för redan på Norrvalla kände jag att jag höll på att få huvudvärk. Körde hemåt med en huvudvärk som bara blev starkare och starkare. Stannade många gånger bl.a. på Köffi, favvorastplats nr ett.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Klockan lite över nie på kvällen körde jag in på vår gård. Ebba var ute och fick ett välkomnande utan dess like. Hon sprang runt, runt..hon slickade och hon visste int riktigt hur hon skulle göra sig till.

Det var min vecka 🙂

(tycks ha lagt två likadana foton i varsin ruta..orkar bara int göra om dom)

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till från Vasa till Norrvalla och hem

  1. michaela skriver:

    Vilken alldeles underbar bad-bild 😀

    Gilla

  2. Charlotta skriver:

    Vad jag är glad att du trivdes på Norrvalla! Jätteroligt att vi fick vara med i din blogg. Du får gärna skicka bilderna till min e-post =)

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s