valborg

Vi hade blivit bjudna till min kusin med fru men tackade nej redan före jag åkte till Vörå. Vilket visade sig vara ett helt bra beslut, hade bara int orkat. Synd nog eftersom vi brukar ha det så trevligt tillsammans.

Den lilla Familjen kom fram och tillbaka och hälsade på förrän dom åkte upp till Vasa. Cillagumman var helt flunssig och trött.

PhotobucketVi var på väg till parken och märkte att Ebba saknades. Stackaren hade krupit in under vår terrass och kom int bort därifrån. Uffen fick gräva fram henne. Tur för oss och henne var att hon int blev i panik utan väntade snällt på att få hjälp.

PhotobucketDen lilla familjen åkte hem och vi åkte till Vårdberget i Åbo för att ta emot våren. Hade egentligen int alls lust att åka dit. Men enligt våra ungdomar hörde det till, eftersom Alexander skulle vara fanbärare.

PhotobucketEn stolt son med kårstyrelsen flagga och senare med sin flickvän.

På kvällen gjorde vi absolut ingenting.

Det var vår valborg.

Den här dagen har gått i sovandets tecken. Steg upp kanske halv två tiden. La mig på soffan och fortsatte vila. Nu har jag suttit här framför datorn en god stund för att få alla bilder fixade och inlägg skrivna.

Måste ännu berätta om en rolig sak som hände mig i Vörå. En kväll, minns int vilken, knackade det på våran dörr och där utanför stod en bloggvän med sin dotter. Vilken överraskning, alltså. Blev så glad. Det är alltid lika roligt att träffa bloggvänner irl.

Annonser
Det här inlägget postades i bloggen, Cecilia, Familj, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till valborg

 1. gretaj skriver:

  Vilka härliga foton och bekanta vyer 😀 Har varit”intagen” 😉 på Norrvalla i tre repriser,
  men för ett bra tag sedan. Första och sista gången var SUPER bra den emellan var jag nog i fel grupp ;). Tycker faktist att ”fästmön” har ett bekant ansikte, tror att det är våran granne, nog är det KUL att världen är så liten ! Kan det stämma? En söt flicka 🙂 med namnet Lena.
  Skönt att vara hemma förstår jag, ett riktigt vilohem kan man inte kalla Norrvalla,
  men mycket får man vara med om i hobbyrummet trivdes jag som fisken .

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Joooo..det är nog Lena 🙂 Frågade faktiskt första gången vi träffades om hon känner nån Greta i Terjärv..och det gjorde hon 😉 Sannerligen är det inte nåt vilohem..tyvärr finns inte hobbyrummet mera..tror jag också hade trivts där.

   Gilla

 2. gretaj skriver:

  VA, finns inte hobbysalen mera?? 😦
  Den flickan har jag varit”matmor” åt i flera, många år 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s