sleeping beauty..

..nånejjj..int beauty..men nog sovande. Ja hela dagen igår..steg endast upp för att laga mat. Så kan det gå.

Idag däremot har jag varit igång. Genast på morgonen (morgonen min tid) åkte jag till Mustfinn med Ebbasen. Tyvärr var vi int ensamma på stranden. Där var en familj med sin hund. Tror nog ändå Ebba fick den motion hon behövde.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I skogen har det börjat växa nytt blåbärsris och lingonriset blommar på endel ställen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

På eftermiddagen fick jag lust att åka till Plantagen för att köpa Violer. Mina Narcisser håller på att sjunga på sista versen och ännu kan man int sätta ut sommarblommor. Märkte att jag nog var i sista minuten eftersom plantorna såg ganska dåliga ut, dessutom slumpades dom bort till priset av köp 10 för 7 euro.

Köpte också några påsar med luktärter som jag hoppas skall börja gro i nån kruka. Ifjol började inget frö att gro. Så i år har jag köpt 2 påsar för säkerhetsskull. Vet att jag borde ha försått dom tidigare i våras, men som jag nu alltid är för sent ute.

Dessutom köpte jag tre plantor Malva, som jag tänker gräva ner i nåt av mina blomland. Blomlandena som verkligen behöver ses över nu.

Alla trädgårdsintresserade bloggare inspirerar mig verkligen.

PhotobucketAtt bli inspirerad är ju halva jobbet, eller åtminsstone en del av det. Så hoppas de andra delarna också infinner sig  🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till sleeping beauty..

 1. Kamomilla skriver:

  Blommor är alltid trevligt. Här har vi röjt bort ett blomland idag- då jag öndå inte är intresserad.. Tur att andra är det!!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo jag läste det…alla kan int vara intresserade av samma sak. Och helt ärligt är nog int jag så värst intresserad heller. Men tycker om att ha fräscha blommor i utekrukorna. Så länge dom hålls fräscha, efter 1 månad på landet varje sommar..ser blommorna ut därefter, både i krukorna och i blomlanden. Men man kan ju fantisera, eller hur 🙂

   Gilla

 2. Barhoppan skriver:

  Du inspirerar mig att fotografera fastän jag har inte så fin kamera. Jättefina bilder du har. Ha en bra dag

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   SDet är ju roligt att höra 🙂 Man behöver int ha nån fin kamera för att ta fina bilder. Detsamma till dig 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s