en kylig lördag

Då passar det bra att krypa upp i soffan och börja handarbeta.

PhotobucketSamtidigt funderade jag på filmen jag hyrde igår. ”The girl with the Dragon tattoo” , den Amerikanska versionen av Stieg Larssons ”Män som hatar kvinnor”. Tycker den kunde ha varit ogjord. Original versionen är helt klart bättre. Det känns konstigt med alla svenska namn i dom Engelska dialogerna. Dessutom tycker jag att dom hade kunnat säga Mikael istället för Mikel, då dom talade om Mikael Blomqvist, för alla andra namn hade dom lyckats uttala rätt. Huvudpersonerna var det int desto mera fel på, men gillar dom svenska bättre.

PhotobucketEn annan film som jag väntar på att få se är filmen som baserar sig på boken ”Nicewille” av Kathryn Stocket, som jag läser som bäst. Igår råkade jag hitta filmen extra billigt och kunde int låta bli att köpa den. Återstår att se vilken som är bättre boken eller filmen. I och för sig vet man det ju ganska klart redan. Böckerna brukar ju oftast vara klart bäst.

PhotobucketIgår kom mina sandaler som jag skall ha på bröllopet med posten.

PhotobucketRiktigt bekväma trots den höga klacken.

Nu väntar jag bara på sjalen och handväskan som jag har beställt från Esprit, sen borde allt vara klart. Förutom kanske mina ögonbryn, som definitivt borde få lite färg.

Medan jag grillade korv för hur mångte gången den här veckan, tittade jag på vårkragen. Sakta men säkert slår den ut.

PhotobucketDet var min lördag och lite av min fredag.

Ha en skön kväll gott folk 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en kylig lördag

 1. Kamomilla skriver:

  Wautsiwau vilka skor!! jag kan inte ens drömma om såna, skulle gråta mig igenom hela festen ..
  Vårkragen? har aldrig hört..jag kan ju INGA blomnamn. Men vacker rä den och ditt foto är snusfint!! Du har blivit så himla duktig!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack, ville ha lite snofsiga 🙂 Är ingen storanvändare av klackar så det kommer nog att kännas under trampdynorna även för mig.
   Tack..vad roligt att du gillar det. Tack..det var snällt sagt 🙂

   Gilla

 2. gretaj skriver:

  Vilka fina skor! Du kommer att bli en fin mor- svärmor på bröllopet! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s