jag blir så…

..oerhört irriterad på mig själv. Ändå vet jag att det nu bara är så här. Men varför??

Har igen sovit bort en hel dag. Har int ens orkat gå ut med Bebbasen. Det gjorde Linda då hon kom från jobb.

Det finns så mycket jag skulle villa göra just nu. Sätta nya dukar på borden i vardagsrummet, nya kuddar i sofforna, köpa en billig vaxduk att sätta ut på utebordet, sticka, virka, läsa, uppdatera bloggen…jaa..till och med det är en ansträngning.

Istället för att grubbla vidare kan jag berätta om våran fotoutmaning/uppgift som vi har den här veckan. Vi skall visa något som vi eller nån annan njuter av.

Nå, som ni kanske vet vid det här laget redan njuter både jag och Ebbasen av att besöka Mustfinnstranden. Då helst i vackert väder med klarblå himmel och utan sällskap. Sällskap av andra besökare. Vi vill vara helt ensamma.

Igår var en sån dag. Därför valde jag att bidra med ett foto som visar just det.

PhotobucketEtt foto som int är så väldans bra överhuvudtaget, men den här gången fick det vara känslan som var viktigast.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till jag blir så…

 1. AH skriver:

  Visst brukar jag tycka att det är skönt att sträcka ut sig på sängen en stund då man inte orkar sitta och slöa framför TV:n. Åtminstone brukar jag inte irritera mig över det. Ingen annan brukar heller irritera sig över det. Med andra ord så lever jag väl i en idealisk tillvaro.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det kan man gott säga 🙂 Det är bra med lite vila..men inte för mycket..då är nånting på tok. Men vila du dig när du känner för det 🙂

   Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Och det var ju känslan som var viktigast!! 🙂 och ditt foto är riktigt bra, så det så!

  Gilla

 3. Juanita skriver:

  Inte skoj med såna dagar då man inte får gjort något! Kämpa på vännen!
  Vilken underbar bild av Mustfinn o Ebba! Kan sååå förstå att du njuter av att vara där!!! Jag får sån lust att fara ut dit själv när jag ser dina bilder därifrån! Frågan är bara om det är en lika stor njutning att vara där med en liten tös som med en hund? Sköt om dej vännen! Kramar
  PS. läser nog din blogg regelbundet men gör det via mobil o då blir det ofta att jag inte kommenterar… Hör av dej om du får lust & energi för en promenad/syträff!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Nepp, så är det. Tack..jag försöker mitt bästa.
   Det är sant..men sen då vädret blir vackrare och vattnet varmare..då kan du åka dit med tösen din. Det är ju en så barnvänlig strand, då det är långgrunt fast hur långt.
   Jo..jag vet att du gör det. Kommer gärna på promenad..men just nu är vi i bröllopstagena..om en vecka gifter dom sig. Men sen efter det..borde det vara lugnt. Kramar !

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s