i efterdyningarna..

..av årets stora händelse, Fredriks och Michaelas bröllop, har jag varit rätt så trött, så dagarna har mest gått åt i vågrät ställning. Men så småningom skall det välan bli bättre t.o.m. bloggandet har tagit emot. Dessutom har Elin ockuperat datorn nästan dygnet runt i och med hennes fotoprojekt.

Just nu har jag egentligen ingenting att skriva om. Hjärnan är ännu full av Bröllopstankar. Vackra sådana.

Har ändå varit ut i trädgården idag bara för att kunna visa er att mina luktärter har börjat växa i år. I fjol var det bara ogräs som kom upp. Underligt skulle det vara om int något skulle gro denhär gången, eftersom jag planterade två stora påsar i en kruka.

PhotobucketHar faktiskt även planterat en grönsak, nämnligen squasch. Det brukar jag varje år. Så duktig är jag 😉

PhotobucketMen jag erkänner att det är himla roligt att på hösten få skörda något ur sitt eget land. Kanske jag nån gång i framtiden igen får ork att odla lite mera.

Samtidigt som jag ändå var ute med kameran måste jag bara fota äppelblommorna igen en gång. Just nu är dom så vackra.

PhotobucketPhotobucketPå god väg att slå ut är lupinerna, likaså trädgårdsvitsippan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s