en torsdag..

..igen. Alla dagar avlöser varandra i sån fart att jag bara int hinner med. Imorgon är det redan fredag och så är denhär veckan slut. Samtidigt är det slut på skolåret och därmed skolavslutning på lördagen. Elin går ut nian, vilket betyder att alla föräldrar är välkomna att närvara.

Idag tog jag mig i kragen och gick själv ut och gå med Ebbasen. Vi gick runt golfbanan. Där är det liv och rörelse nu. Golfare vart än man tittar.

Photobucket

Photobucket

Härligaste med den här tiden är att se buskar blomma. Buskar som jag bara har lagt märke till på vintern då dom har haft röda bär.

PhotobucketPå eftermiddagen hade jag träff med min bästaste kusinvitamin. Vi gick på cafe´och pratade i munnen på varandra. Det fanns så mycket att prata om då vi int har setts på länge.

PhotobucketPhotobucketHemma har jag tröttnat på allt det beiga och färglösa. Nu ville jag ha en färgexplosion och tog fram mina rosa löpare och mina turkosa och rosa kuddfodral. Samtidigt tog jag också fram en massa färgat glas. Härligt hur man kan ändra utseendet på ens hem bara genom att byta textilier.

PhotobucketUffens ros som han hade på sin krage på bröllopet har torkat till en härlig klimp.

PhotobucketEbbasen njuter av det gröna och svala gräset. Trots att det int är nån värmebölja precis just nu.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en torsdag..

 1. gretaj skriver:

  Alla dina fina minnen du samlar på foto, beundrar dig 🙂
  Å vilken bröllopsfest! Hur trivdes du i skorna och i kläderna?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack Greta 🙂 Jo det var en helt fantastisk kväll 🙂 Jag trivdes super i min klänning, den var som gjord för mig. Skorna var det heller inget fel på..visserligen fick jag ont i fotsulorna längs med kvällen..men det hade jag räknat med. Tyvärr hade dom gummibottnar, vilket ju int är det bästa då man skall dansa.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s