inget vidare examensväder..

..ruggigt och vått och dom har int lovat någo bättre tills imorgon. Tänker på alla som ställer i ordning till studentfest. Vackert väder står ju då alltid högst på önskelistan. Men vad kan man…vi kan int styra över vädergudarna.

Hoppas innerligt att prognoserna är åtminstone lite felaktiga, att solen plötsligt skall titta fram bakom den gråa och tunga himlen, för att lysa på alla studenter på deras stora dag.

Vi har två studenter att gratulera imorgon, Elins småkusin och min bästaste väninnas son. Ett stort GRATTIS till dom båda även här, dom har varit duktiga.

Det har minsann öst ner idag. Himlen har varit gråare än gråast. Samtidigt, om man nu skall se något positivt med det, blir luften lite renare från pollen och jorden lite fuktigare för växtligheten.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Den här dagen har igen gått som alla andra dagar hittills ända tills att det var dags att köra Alexander till tåget och för mig att åka och fredagshandla.

Var idag och besökte en av mina favoritbutiker ”Loviisan aitta” och djiiizzz vad jag hade velat ha massor. Köpte dock endast en kanna från ”Ib Laursen”, en rosa. Var jag i skriande behov av en sådan?? Nå nääääää!!! Så man kan ju gott undra, varför?? Nå den var ju bara så oemotståndlig. Har int hunnit ta någo foto av den ännu..men snart, snart kan ni få se den här på bloggen.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till inget vidare examensväder..

 1. altorpet skriver:

  När man ser regndropparna på dina bilder, ser det så vackert ut! Men nu efter 2 dygns ihållande spöande börjar man minst sagt tröttna.

  Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Fantastisk vännen, vilken utveckling i dina bilder! Jag ser att du lärt dig photoscape också riktigt bra, du har en fantastiskt fin stämning i bilderna. Rosbilden i inlägget här under var ju bara så fantastisk!!
  Wau säger jag, du är jätteduktig.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s