en busy dag

Det var det igår.

Först var vi på Elins avslutning. Hon gick ut nian och därmed ut högstadiet. Nu har hon nått en milstolpe till i sitt liv och en ny skall börja. Hon har valt att fortsätta till Gymnasiet.

Vilket för mig osökt 😉 till gårdagens studenter. Vädret var sannerligen inte det bästa, men tror inte att det förstörde glädjen för dem som fick sina vita mössor. Snarare förstörde den planerandet av mottagningen hemma hos var och en. Många hade säkert tänkt sig att dom flesta gäster skulle sitta ute, nu fick dom istället göra plats för dom inne. Vilket int är så lätt då gästerna blir många och utrymmet är litet.

Vi hade också två studenter att gratulera. Först åkte vi till Elins småkusins fest. Hon var så söt, strålande och glad med sin vita mössa.

PhotobucketSmåkusinerna. Som är dom bästaste av vänner trots ålderskillnaden på tre år.

PhotobucketEfter att ha suttit där en god stund åkte vi iväg till nästa studentfest till min bästaste väninna. Vi visste att vi var sent ute och kanske int skulle träffa självaste studenten, men vi hade tur. Vi råkade honom precis då han var på väg ut för att fira sin dag med sina studiekomppisar. Det var ju bra, så fick vi gratulera honom personligen. Fick inget foto av honom, men kan intyga att även han var stilig och glad i sin vita mössa.

Så igår klämde vi i oss det ena goda efter det andra. Sallad, smörgåstårtor, små saltiga bitar, fyllkakor, chokokakor, ostkakor och småbröd. Allt lika gott.

Samtidigt som vi besökte dessa fester var jag överlycklig över att vi int har någon festlighet som jag måste ordna i år. Ingen konfirmand och ingen student. Nu får vi ta det lugnt i tre år. PUST!! Vilken lycka när ens barn blir så stora att dom själv får ordna sina festligheter om dom har några.

Idag har husbanden åkt till lande i detta kyliga och regniga väder. Jag vägrade. Midsommaren närmar sig och stugsäsongen borde få en början. Hoppeligen är det vackert väder, eller åtminstone uppehåll och lite varmare, nästa helg. Då lovar jag med heder och samvete att åka dit och hjälpa honom att göra i ordning.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en busy dag

  1. Kamomilla skriver:

    Sonen gick i Finns, det som sen flyttades till Axxell Överby.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s