hrmpffffffff…JAG..

..klumpedunsan nummer ett..och alltid är det något jag gillar mest av allt som går sönder.

Efter att ha stått på bordet i köket och satt gardinerna på plats skulle jag kliva ner..då hörde jag en DUNS..och där låg mitt objektiv på golvet. F”””””””n hade jag lust att skrika högt. Det var det objektivet..mitt bästa..det som jag använder mest av alla, mitt Nikon 18-105 mm. S””t också. Autofokusen gick helt sönder. Så idag har jag varit till Rajala och frågat om det lönar sig att fixa det och nej det gör det inte, vilket jag gissade. Sen gick jag på nätet och kollade var jag kunde få köpa ett sånt billigast. Det visade sig vara på cdon.com…så jag beställde ett nytt. Får söka ersättning från försäkringsbolaget senare. För jag KAN INTE LEVA utan just det objektivet.

Så det hände på söndagen den 10 juni 2012!!!!

😦

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till hrmpffffffff…JAG..

 1. Maria Carling skriver:

  Neeeeeeeeeeej, när läste vad som hände så kändes det som att få hjärtsnörp. Urk. Det har ju faktiskt blivit så att man får ju ”hepuli” redan om man t.ex. glömt kameran hemma. Hoppas det ordnar sej.
  Jätte mysiga bilder från stugan 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Precis så är det..den har blivit en så stor del av ens liv. Nå har ju nog ett fast objektiv som jag kan använda tills jag får ett nytt..men då får man själv flytta sig fram och tillbaka, så är int riktigt utan objektiv.
   Tack 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s