en onsdag

En som började ganska tidigt för mig. Skulle till Åbolands sjukhus och träffa diabetesläkaren klockan 10.30. Ingen oro över mina blodsockervärden hade jag den här gången heller. Och det visade sig vara helt rätt. Mitt långtidsblodsocker var riktigt bra. Det enda negativa var mitt dåliga hemoglobin och mina röda blodplättar som det finns för lite av. Så nu blir det att inta järn varje dag och hoppas blodvärdena blir bättre.

Efter läkarbesöket åkte jag in till Åbo city. Satte mig på Cafe´Brahes uteservering och njöt av en god mozzarella-tomatfylld semla och en morotskakbit. Där satt jag sen och njöt av solen och av utsikten. Vad kan jag göra..jag är en människobongare utan dess like. Och på sommaren finns det ju så härligt färgglada människor att titta på.

Hade bestämt mig att då jag kommer hem skall jag sätta disken i diskmaskinen, byket i bykmaskinen, vika det rena byket och plantera mina uteblommor som jag köpte häromdagen. Allt för att jag sen i lugn och ro skall kunna njuta av min favoritserie just nu ”Parenthood” .

parenthood-1

(bilden lånad)

Så nu efter att jag har lagt hit några bilder av mina blommor både i mina krukor och i min trädgård är det dags att kolla på ett nytt avsnitt, det första i tredje säsongen 🙂

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jaaa, och så Ebbusen förstås 🙂

Photobucket
Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en onsdag

 1. Lena skriver:

  Människobongare var ett nytt ord för mig! 🙂 Vissa dagar är jag nog det också.
  Fina bilder igen!

  Gilla

 2. Kamomilla skriver:

  Vad härligt om sockervärdet var okej! Duktiga du! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s