läskigt

Huj, vad det var läskigt idag då jag körde hem från vårt fredagshandlande. Just före Hessundsbron såg jag en bil som var helt bucklig framtill och på andra sidan av vägen såg jag en död hjort och en flicka som står framför sin bil helt hysterisk. Detta hade tydligen hänt precis just då. Såg att andra bilar stannade så jag körde vidare. Men kan tänka mig hur otroligt obehagligt det måste ha varit.

Handlade blommor igen idag. Dom här blommorna skall till lande. Otroligt vilka pengar man sätter på blomster som man njuter av några månader av året. Förutsatt att dom överlever. Vilket dom oftast int gör här hemma då vattnandet av dom blir lite si och så. Så man kan ju fråga sig, varför köpa hit hem om dom ändå dör. Jaaa..det vete tipporna.

Photobucket

Just nu är det bara vi, jag och husbanden min som åker till landet helt ensamma. Elin är nu i den åldern att hon helst stannar hemma. Vilket jag nu int riktigt tycker om. Men det känns ändå ganska tryggt då jag vet att Linda är här hemma med henne eller att hon är hemma hos Linda.

Detta leder till att handlandet blir aningens komplicerat. Det skall köpas mat hit hem, det skall köpas mat till lande och det skall köpas lite mat till min svärmor, som har flyttat ut till stugan för i sommar.

Nå, sånt är livet och sånt är int livet.

Hade kameran med mig idag till stan för att jag tänkte stanna vid rävsundsbron och vid bron i St:Karins. Men det blev inte av på ditvägen. Det var sån trafik så jag iddes int stanna. Istället tog jag lite foton i Mylly och ett på hemvägen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketI Mylly har pågått en fotoutställning nu några veckor. Det är Raision kamerat r.y. som ordnat en tävling och dom som har deltagit i tävlingen har sina foton på utställningen. Intressant.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till läskigt

 1. Kamomilla skriver:

  Aj aj ändå vad obehagligt!!

  och vad skönt med nytt objektiv- hujeda att leva utan…

  Instagrammet som inte funkade- kolla här: http://statigr.am/camillakamomilla

  Nu då? Fungerar det?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Joo..nu funckar det..tack..vad roligt 🙂

   Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Vilka härliga bilder.. 🙂 Men antar att man måst vara inloggad som instagramanvändare för att gilla och kommentera..skulle ha velat gilla så många.

   Gilla

 2. Helena skriver:

  Usch för hjortkrockar … mannen råkade ut för en för två veckor sen i Lojotrakten. Hjorten dog, bilen skall repareras men tar 3 veckor och mannen fick som tur inte den minsta skada !
  Lycka till med blommorna !

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Aj..tusan..men som tur blev inte han skadad..obehagligt nog.
   Jooo..tack..vi planterade dom idag i ösregnet!

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s