en rolig eftermiddag och kväll

Plötsligt halv fyra tiden ringde en bästaste väninna och frågade om jag hade lust att komma till henne. Och visst hade jag det. Är oftast alltid redo om nån av mina få bästaste vänner vill träffa mig. Hon hade fotografering on her mind. Familjen har just skaffat en systemkamera och hon var intresserad av att lära sig lite om hur den fungerar.

Nå..jag är nog inte den bästa läraren, kan bara en bråkdel av kamerans funktioner och hur man tar bra foton. Men visst kunde jag visa henne det vad jag kan. Lite svårt var det nog eftersom hon har en Canon och jag en Nikon, men tillsammans klurade vi ut hur den fungerade.

Vi hade en riktigt rolig och givande stund med våra kameror.

Photobucket

Efter vår fotosession bjöds jag på rabarberpaj med vaniljsås..MUMS!! 🙂

Photobucket

Satt en god stund och snarvlade om livets aviga och räta. Det finns alltid så mycket att ventilera.

Efter nån timme stegade mannen i huset in. Plötsligt var vi på väg till Airisto och äta. Väninnans son, våran gudson med sambo jobbar där som servitörer. Väninnan och hennes man åt sniglar till förrätt och jag en fräsch sallad, till varmrätt åt vi en smaskens god pizza. En som var fylld med bernaissås, kallrökt lax, kräftstjärtar, rödlök och saltgurka. En helt ny smakupplevelse för mig och en bättre än bra sådan. Döm om min förvåning då vi skulle betala och jag blev bjuden på allting, trots kraftiga protester.

Ännu en gång TACK så hjärtligt 🙂 You made my day!

Photobucket

Hade en dahlia med mig då jag for på besök.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mat, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en rolig eftermiddag och kväll

  1. greta skriver:

    Du är absolut kunnig att lära ut fotografering, beror bara på elevens möjligheter att ta in allt du lär. SÅ FINA FOTON vi får njuta av så. . .

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s