är det faktiskt så..

…att vädret den här sommaren kommer att vara såhär? Regn och däremellan några få soliga men kalla dagar.

För mig är det egentligen int hela världen. Jag som är ledig hela sommaren. Nej, jag tänker på dom som har semester just nu, dom som har planerat någon rolig uteaktivitet, som besök till t:ex borgbacken eller högholmen. Tänker också på dom som bara har en vecka eller så semester.

URK på det 😦

Jag o andra sidan har böcker att läsa och en tröja att sticka..mig går det ingen nöd på..här på stugan. Förutom att det är vått, fuktigt,kallt, grått och trist. Det positiva med det hela är att jag får umgås med mannen i mitt liv lite mera än jag brukar här på landet. Alla hans planer på vad som skall uträttas är beroende av vädret. Detta betyder också att allting skjuts upp och tiden blir knapp och det blir bråttom. Vilket betyder att då vädret är någorlunda, hinner han knappt äta!

Sånt är livet och sånt är inte livet.

För att vara ärlig vill ju nog jag också att vädret skall vara regnlöst (uppehåll, heter det visst), det behöver int vara solsken och 30 grader. Så där passligt är bra nog. Det finns så mycket vackert som jag vill fota och så vill jag ju pröva min monopod som jag fick i midsommargåva av  min man 🙂

 

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till är det faktiskt så..

  1. Kamomilla skriver:

    Jag vill bara ha värme.. det här är ju bara så konstigt.. 12 grader- på julafton var det 7,,,

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s