sitter här med dotterns..

..laptop framför mig. Nu har jag en chans att skriva ett inlägg utan att rätta till allt som jag skriver tusen gånger.

Idag kom ju solen och värmen då äntligen. Har idag suttit i solen och stickat och njutit av det varma, som int har varit för varmt, utan passligt.

Flickorna har målat en vägg på Svärmors stuga och som tack blev det middag på Buffalo i Korpo. Det var ribbsena som lockade både mannen och Linda. Jag och Elin åt grillbiff. Riktigt mumsigt det med.

Efter maten åkte vi in till Korpo kyrkoby för att kolla var Amalias hem, Earth collection och cafeét finns, så jag sen då jag åker dit, vet precis vart jag skall söka mig. Ser redan fram emot det 🙂

Ser även fram emot att besöka lanternan och Nagu gästhamn nån vacker dag. Gillar sååå atmosfären på Lanternan. Gillar också keramiken och kreativiteten på hela platsen.

Besök hos Börjes fisk hör även det till ett måste varje sommar, åtminstone några gånger. Färsk rökt forell…MUMS!!

Idag på kvällen var jag ut och gick med min monopod. Det var lite svårt att få det att funcka innan jag lärde mig hur. Fotade nattvioler, prästkragar och vackra vyer. Fotona får ni som sagt se senare. Har int ens själv sett ett endaste foto jag har tagit sen dan före midsommaren. Tänk vad tröttsamt det skall bli för er då dom som är värda att publiceras blir det 😉 . Och tänk vilket jobb det blir för mig att gå igenom alla ca 1000 bilder jag har tagit, och av dom välja en handfull att visa åt er. Jag som inte kan välja.

Här sitter jag och resten av familjen har upptagit hela sängen. Det kommer final i fotboll. Kunde int intressera mig mindre. Nu har jag i varje fall fått en stund att gå åt, här med er :-).

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till sitter här med dotterns..

 1. Maria Carling skriver:

  Hjärtligt välkommen till BörjesFisk any time. Det är ju här jag nästan bor hela sommaren. Hoppas att jag här när du kommer. Har du gillat https://www.facebook.com/borjesfisk sida. Där är jag som har fotat bilderna till sidan.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo jag vet :-)hade nog tänkt att kanske vi träffas. Har int varit o gillat, men skall göra det med detsamma. Och skall njuta av dina bilder som säkert är superfina 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s