äntligen..helt HÄRLIGT..

…och som man har väntat och som man har tjatat. Fast man ju int borde..men ändå….lite värme och solsken är som bomull kring hjärtat.

Idag har jag suttit i solen, jag har läst en bok, jag har simmat tre gånger och jag har fotograferat. Jag har med andra ord njutit.

Ebba hon har också njutit. Elin har slängt en boll åt henne ut i sjön och hon har sprungit efter den. Däremellan har hon solat på bryggan, precis som alla andra. Så fort en handduk blev ledig så var hon där.

Som sagt, jag har suttit i solen och fått lite färg. Så förutom mina rynkor och mina fräknar, så har jag även nu en liten solbränna. En liten eftersom jag är en klok kvinna och har salvat min kropp med solskyddsfaktor 15.

Jag har fotat Elin vadande i vattnet, syskonkärlek och den äckligaste bland äckliga.

Photobucket

Photobucket

Och som jag väntade att ormen som gömde sig inne bland stenarna skulle komma ut, så att jag skulle få en bild av dens huvud. Jag fick min belöning efter en tids väntande.

Till slut en bild på vad som görs varje dag här hos oss på lande i stranden då läckan lossnar och flyter upp på land.

Hur är det hos er? Hör detta till era dagliga rutiner på landet? Om inte så…samlas läckan under sanden och blir till lera…så alla ni som har sandstrand….om ni inte har gjort det förut..så börja nu..kratta i vattnet 😉 .

Huh, hejjjaaa, vad detta tog tid. Kom plötsligt på att jag kan ju visserligen ladda ner bilder på Lindas laptop så länge hon är här. Men ojs vilken tid det har tagit för mig att redigera bilderna då jag är van att använda en hederlig vanlig fast dator. Men jag lyckades till slut. Aldrig är man för gammal för att lära sig något nytt.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till äntligen..helt HÄRLIGT..

 1. Ninette skriver:

  Vilka härliga somriga bilder! Helt underbar den bilden på tjejerna på handdukarna, och ormen – huuu! tänk att du vågade fota den, modiga du! själv skulle jag ha varit lång väg bort, o harmats över att jag inte vågade fota den!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 jaaa..aaa tänk..men så hade jag också ett 300 mm:s zoom objektiv. Men ändå var jag tvungen att gå ganska nära.

   Gilla

 2. AH skriver:

  Ojdå tre dopp på samma dag. För mig räcker ett dopp per sommar. Skrev i går att jag tog mitt första dopp för sommaren men skulle lika bra kunnat skriva att jag tog mitt sista.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s