sista dagen med..

..dotterns laptop. Då måst man ju bara utnyttja situationen. Tyvärr har jag int lång tid på mig eftersom hon snart är på väg hem. Men lite bilder skall jag välan hinna ladda upp.

Laddade ner bilderna från mitt 8 gigas kort till hennes dator häromdagen. Över 800 foton?? När har jag hunnit ta dom. Har int ens hunnit gå igenom alla. Då blir dom nog mindre till antalet..dom flesta som oftast int blir bra. Men alltid finns det nåt som man gillar och är nöjd över.

Annars har jag int gjort så mycket sen fredagen. Har legat på sängen och sträckläst en roman. Elisabeth Nobles ”Vänskapsband”. Jag gillar hennes böcker, dom skildrar alltid vanliga människor och deras liv och hur människorna knyts samman till varandra. Int någon högtravande litteratur, men en omväxling till alla deckare jag läst nu på sommaren. Har plöjt igenom tre av Katarina Wennstams deckare.

Har också läst Mia Skäringers ”Avig Maria” som är en samling av blogginlägg och krönikor. Läste för en tid sen (typ ett-två år sen) hennes omtalade bok ”Dyngkåt och hur helig som helst”…den fick jättebra kritik men jag bara int tyckte om den. Tyckte den var tungläst och svår att förstå. Beror nog helt på mig..är antagligen int så smart. För när jag hade sett hennes enmans show som baserade sig på boken, fattade jag allting. Den showen var superbra. Hursomhaver var denna ”Aviga Maria” betydligt mera lättläst och riktigt bra. Kunde faktiskt relatera till mycket av vad hon skrev.

Har faktiskt int på länge läst så mycket som nu i sommar. Har nästan glömt bort hur härligt det är att bara försjunka sig i en bra bok och glömma bort både tid och rum.

Idag blir det antagligen att vara i vågrät ställning igen. Detta väder som int är det bästa möjliga just nu, men helt perfekt för att läsa böcker. Har alla Maria Jungstedts deckare ännu att läsa.

Nu åker alltså laptopen från stugan och jag blir kvar med Uffens Lumia telefon. Har jag sagt hur krånglig den är?? jätte..jätte..krånglig. Så några inlägg tror jag det int blir. Men nog blir det att följa med er alla andra, trots att jag kanske int alla gånger kommenterar.

Annonser
Det här inlägget postades i böcker, Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till sista dagen med..

 1. Tant Grön skriver:

  Ha det bra i din vågräta ställning
  Tack för fina boktips
  o fina bilder

  Gilla

 2. Camilla skriver:

  Helt ljuvliga bilder(O:
  KRAMIZ

  Gilla

 3. Gun skriver:

  Fina foton, gillar kaffepannan speciellt mycket. Fortsätt att njuta av böcker och sommaren. Har mommos lillprins här den här veckan, så det blir nog allt annat än vilas här, för han har mycket spring i benen:)

  Gilla

 4. Helena skriver:

  Vilka härliga stämningsfulla bilder !
  Fortsätt fota fast du inte har tillgång till laptop 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack, det gör jag naturligtvis :-)resultatet av det ser du sen då jag igen har en dator till förfogande 😉

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s