helgen som gått..

..var den sista helgen på min husbands semester. Idag var han på jobb igen efter 4 veckors ledighet.

PhotobucketPhotobucketFör att det var slut på semestern åkte vi på lördagen in till Kyrkbacken för att ta ut det sista av ledigheten genom att inmundiga god mat på Biffi. Dessutom hade regnet övergått till solsken så vi kunde ta Ebbasen med oss. Elin och Linda var också med. Vi åt grillbiff med franskisar, helt okej.

Efteråt strosade vi ner till gästhamnen. Vi ville ha glass från den bästa glasskiosken i Nagu, ja i hela Åboland. Man får rediga bollar, och det tycker vi naturligtvis är hejsan. Uffen har varit så mån om att Ebba skall komma med till gästhamnen åtminstone en gång per sommar. Ebbas Mammas husse huserar nämnligen där och han ville visa henne för honom och hans sambo.

Medan jag strosade genom hela gästhamnen försvann dom andra för att träffa Ebbas släktingar.

Då vi åt på Biffi var det rätt så skönt, den kalla vinden passade int på där. Men hujedamej i gästhamnen..rent ut sagt svinkallt.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det var våran lördag, på söndagen började dagen med strålande sol och slutade med regn. Luften och blåsten var kall men det hindrade int flickorna att ligga i solen där det var lä.

Just nu är vattnet superhögt, jaaa…så högt som det int brukar vara på sommaren. Kan int med när nån pratar om hösten då vi ännu är i Juli, men kan dess värre int påstå att jag har sommarkänslor.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Idag väcktes jag av att telefonen ringde. Det var en bästaste vän som undrade om jag hade lust att komma på kaffe med henne nånstans. Jag föreslog Sattmarks kaffestuga trots att vädret var det sämsta. Så efter att vi båda hoppat i duschen på var sitt håll kom hon och sökte mig. Tog hastigt kameran med mig och kom halvvägs ihåg att minneskortet var hemma. Hur typiskt är inte det.

Fast egentligen hade det int så stor betydelse, huvudsaken var ju nog det att vi träffades. Alltid lika roligt att göra något annorlunda och med en vän som man känner sig du med. En som man kan prata med om allt eller ingenting utan att känna att man har talat för mycket efteråt.

Från Sattmark köpte jag rökta Abborrar hem till middag. MUMS!! vad gott. Vet int när jag har ätit Abborre senast.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till helgen som gått..

 1. Gun skriver:

  Hu jeda mig så kallt det har varit. Hoppas på lite sommarvärme ännu, men lika mulet och eländigt här i dag. Härliga bilder du bjuder på igen. I dag skall jag träffa mamma i centrum och då blir det nog kaffe och kanske en god bakelse igen 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Visst har det. Hos oss är det lite varmare idag och solen tittar fram då och då. Kaffe och bakelse är nog vad man behöver 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s