en flytt

På onsdagen åkte jag då iväg med tåg till Vasa för att passa Cilla medan föräldrarna packade och för att flytta hela familjen och deras saker till åboland.

Samtidigt passade jag ju på att gå runt på stan och besöka alla mina favvo ställen. Var också till Säde. Dit bara måste jag. Nu har vi ju int en direkt orsak mera att åka till österbotten och Vasa, annat än om vi eventuellt blir bjudna till Fredriks svärföräldrars stuga nån gång 🙂

Och vilket väder det blev..helt härligt. Förutom åskvädret som drog över oss här hemma inatt.

Cilla har varit en riktig sommarflicka. Hon är nog den gulligaste. Vi har sökt posten varje morgon från postlådan tillsammans, vi har lekt i sandlådan och gungat, vi har plaskat i poolen i solskenet, vi har ätit jordgubbar och vi har gått på stan tillsammans. Ja till och med åkt buss.

Jag som äntligen tyckte att jag hittar ganska hyfsat i Vasa med omnejd körde fel x-antal gånger. Men det skulle int vara jag om int det skulle hända 😉

På fredagen kom Uffen till Vasa. Han och Fredrik var och sökte skåpbilarna som skulle flytta ett helt hem från Vasa till St:Karins. Packandet av bilarna började redan på fredagen och fortsatte på lördagen. På lördageftermiddag var allt i bilarna och lite i våra egna bilar, och så bar det av.

Goodby Vasa…det kändes jättevemodigt..trots att jag int har bott där.

På vägen stannade vi i Köffi för att få något ätbart och för att Cilla skulle få röra på sig lite. Efter att hon hade ätit och medan vi åt, höll hon ett sånt liv. Hon berättade för Pappan, Faffan och morbrodern sin en massa, vad hon berättade är omöjligt att veta, men jestas vad rolig hon var.

Sent på kvällen kom vi fram. Vi gick in och beskådade lägenheten, jag för första gången, och jag tyckte den var jättefin. Så nog får dom det bra att bo där bara allt blir i ordning och vardagen tar vid. Det enda som är lite tokigt är att Fredrik int ännu har något jobb här så han är tvungen att pendla mellan St:Karins och Vasa.

På söndagen samlades vi alla igen för att packa upp allting ur bilarna. Ja, alla utom jag som blev hemma och sov en några timmar till. Men sen åkte även jag till den lilla familjens nya hem.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hemma i det nya hemmet 🙂

Photobucket

Till sist ett foto på Michaela med sina tuffa Indien byxor 🙂

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till en flytt

 1. Kamomilla skriver:

  Oj hon är så himla himla söt!!

  Gilla

 2. Gun skriver:

  Jobbigt med flyttning men skönt när det är klart, och en ny fas i livet börjar. Vilken gullunge, förstår att ni har njutit av vardagens små bestyr tillsammans.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Det är nog jobbigt..men nu är det över..hoppas det tar en tid innan nån nära flyttar igen.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s