sommarbarn

Ingenting av värde har hänt idag. Har sovit..som vanligt. Steg upp och började plocka disken. Då hittade jag ett kvitto som jag har sökt febrilt efter. Köpte på rea åt Cilla en utedräkt till hösten. För det första visade det sig att den var för stor och för det andra hade jag tagit olika storlekar på rock och byxor. Det harmade…men så hittade jag kvittot..och så ringde jag till butiken..och joooo det fanns ett par byxor i rätt storlek kvar. Av rocken fanns det bara en då jag köpte dräkten så jag kunde int byta till mindre. Men dräkten får sparas till våren eller till hösten nästa år. Så jag for och byta byxorna till Skanssi.

Det var min dag.

Så för att inlägget int skall vara så tråkigt har jag samlat ett sammelsurium av bilder på sommarbarn i olika åldrar. Och fast mina äldre barn alla är över 20 år,  är dom ändå barn i mina ögon.

Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det var ”lite” somriga bilder av somriga barn. Alla är int så värst lyckade, för som vi alla vet är det svårt att få en lyckad bild av flera små barn tillsammans. Och i synnerhet om dom int alls vill sammarbeta.

Imorgon skall jag till St:Karins och vakta Cilla gumman medan Mamman plockar upp saker. Tänk..nu får jag också se våran lillus lite oftare.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till sommarbarn

 1. AH skriver:

  Ja bara jag skulle våga så skulle jag skriva att visst är barn gulliga men det är ju bara min egen åsikt och försöker inte övertyga någon annan om det.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Du skall nog bara våga börja våga..åtminstone här hos mig. Ens egna nära och kära är ju alltid gulligast för en själv. Så då jag skriver om mina gulliga barn, betyder det ju int att nån annan behöver tycka det 🙂

   Gilla

 2. greta skriver:

  I morgon får du en fin dag, va jag ä glad för din skull 🙂
  Hälsa sommarbarnet L från mig.

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Jo det får jag 🙂 Tack! Skall skicka hälsningen via sonen, L är på väg till Österbotten imorgon till Norvalla.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s