en energi kick

Förutom att jag har varit och vaktat Cilla idag, då hennes Mamma plockade upp saker ur flyttlådorna, har jag äntligen varit på bio. Var och såg på ”Rock of ages”, en film (Musikal) som jag ville se redan då jag såg reklamen.

PhotobucketDen gjorde mig sannerligen inte besviken.

En film värd ett besök för alla som var unga då det begav sig på 80-talet och även för andra. Låtarna som sjungs i filmen, sjungs än idag….eller så tycker jag bara det eftersom jag är en 50 minusare 😉 . Förutom den bra musiken är filmen komisk ur många synvinklar, föreställ dig Alec Baldwin som långhårig bög rockklubbsägare

Photobucketeller Tom Cruise som en hårdrockande alkoholist.

tom-cruise-in-rock-of-agesFilmen är även romantisk och den slutar lyckligt..vilket är ett stort pluss i mina mått mätt.

Den har allt. Den är en riktig feelgood film. Humöret är på topp efteråt. Ett men finns det dock, man skall vara rätt så open minded om man går och ser på den.

(bilderna är lånade från nätet)

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till en energi kick

  1. Kamomilla skriver:

    Låter fräsigt! 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s