första måndagen i augusti

Och jag har börjat dagen med frukost ute på terrassen. Faktiskt första gången för i år här hemma. På lande brukar vi äta frukost på bryggan om det är vackert. Det har int heller blivit av så många gånger i år.

PhotobucketKunde int undgå att se på våran nya grill. Där står den som ett monument på vår terrass.

PhotobucketVåran gamla gick sönder i början av sommaren så vi behövde en ny. För en grill på sommaren kan man inte leva utan.

PhotobucketVilken skillnad 😳 😉

Annars så har jag idag fotat lite ute i trädgården, jag har smugit efter en groda med hopp om att få en bild av den och jag har varit huslig av mig  😳 😉

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Grodan har ganska bra skyddsfärg mot vårt röda grus.

Photobucket

Det blev rödvinbärsgele´ vare sig jag ville koka det eller inte. Eftersom bärena blev plockade från busken och eftersom dom flesta var omogna tänkte jag att det kanske borde lyckas. Åtminstone lyckades kultestet. Får se efter några dagar om jag fixade det. Annars får vi väl använda gele´n som saft.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s