vad som gör mig glad

Har sagt det förut och säger det igen. Tacka Gud för att jag har några bästaste vänner som inte ger upp kontakten till mig trots att jag är rent ut sagt skitdålig på att ta kontakt själv. Det gör mig faktiskt jätteglad och jag får otroligt med energi av det. Av att träffa mina bästaste vänner, av att få prata ut om allt och ingenting och av att bara vara tillsammans.

Idag ringde en bästaste vän och bad mig komma ut och gå med henne på kvällen. Naturligtvis sa jag JA. Efter en sommar med total avsaknad av motion var det en puff i rätt riktning för mig. Tack Monika för det 🙂

Före vi gick ut och gå smaskade vi i oss pannkaka med jordgubbssylt och grädde…MUMS!!

Så promenaden gjorde gott för oss båda med tanke på kalorierna vi hade klämt i oss. Vi gick runt golfbanan och så gick vi till Vepo och kollade in alla vackra hus som har byggts och som byggs där. Vi var verkligen riktigt nyfikna och det märktes säkert..för vi stannade och beundrade husen med jämna mellanrum.  Vi tittade på trädgårdar, vi tittade på uteplatslösningar och vi var bara hänförda över hur vacker plats husena är byggda på och hur vackert dom alla passade in i omgivningen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketAnnars har jag rensat resten av svamparna som fanns kvar. Så nu har jag rensat tillräckligt för i år. Finns det nåt tråkigare. I synnerhet då nästan hälften av svamparna hamnade i roskhögen. Fick ändå ihop 6 liter rensad svamp, men hade dom varit så som dom brukar vara, hade jag fått nästan hälften så mycket till.

Från det ena till det andra..den här rosen doftade underbart gott då vi gick förbi den. Är det Nypon buskens blommor?? Nån som vet??

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s