landelivet

Jag måste vara en mycket konstig prick som inte gillar landelivet. Ogillandet har sina orsaker och är inte något nytt. Det är en sak som jag har svårt att godkänna, just för att det är en sån underlig sak att ogilla. Det ger mig ångest och dåligt samvete.

Trots att jag int alls vill fara dit har det ändå sina stunder då jag känner en viss frid och en viss undran över varför jag int bara kan njuta av min tillvaro där.

Såna stunder är t:ex vackra varma soliga sommardagar, känslan då jag sitter på verandan vid bastun och just har stigit upp ur sjön efter att först ha badat bastu eller som på fredagkvällen då allt nere vid sjön var lugnt, stilla och fridfullt.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket(har en viss förkärlek till bojar 😉 )

Nu kan man ju förstås undra, varför jag åker till lande vecka in och vecka ut. Varför blir jag inte bara hemma. Nå, saken är ju den att jag vill vara nära min familj och det är där som min familj är.  Som en del av en familj får man helt enkelt göra uppoffringar, hitta kompromisser och få saker att fungera på bästa sätt. Min uppoffring är att åka till lande.

Flickorna var i Nagu den här helgen och var på väg hem imorse för att hinna se första OS finalmatchen i herrarnas handboll på TV. Då tänkte jag som så att varför int åka hem med dom. Och det gjorde jag, men hur det nu kommer sig har jag ångest och dåligt samvete över det också. Känner mig som en dålig människa.

Photobucket

PhotobucketNå..nog om det..kan ju visa lite blommor istället. Eller blommor och blommor…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Så en studie gräshoppa. Där satt den på dörren så stilla medan jag var med min stora svarta farliga sak riktigt nära.

Photobucket

Så här har det varit hos oss nu i några veckor..vilken lycka att det tar slut idag och TV tittandet kommer in i nån sorts normal tillvaro för MIG 😉

PhotobucketCilla hann int vara länge på dagis så kom bobborna smygande. Nu är hon snuvig och febrig. Imorgon får hon vara med sin Fammo hela dagen 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Cecilia, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s