en liten sjukling

Igår ringde den lilla familjen..Cilla gumman hade blivit förkyld. Nu har dom skyddsnät, vilket ju är bättre än bra just såna här gånger och i synnerhet då Mamman hade sin första riktiga arbetsdag på jobbet.

Så jag åkte till St:Karins. Tror int det finns så många andra eller så mycket annat som får mig att stiga upp okristligt tidigt. Men vad gör man int för ett snuvigt litet barn.

PhotobucketSå idag har vi läst böcker, satt klossar i en burk, klätt strumporna och mössan på dockan x-antal gånger. Suttit och tagit en handfull med foton på oss båda (på den helt klantiga Fammon och på den undrande flickan).

PhotobucketPhotobucket

Vi har undersökt våra napor. Var är Cillas napa?? Var är Fammos napa??

PhotobucketMattiderna gick bra, likaså middagsvilan. Så i det stora hela hade vi en nästintill perfekt dag tillsammans. Förutom sjuklingen, vars näsa rann ganska ordentligt före vilan..men som var i mycket bättre skick efteråt.

När jag kom hem hittade jag två duktiga flickor i trädgården som snåppade krusbär. Linda som blivit en riktig husmor hade syltning av krusbär på programmet idag.

Photobucket

Bakom Elin kan man se mina ”fina” luktärter. Vet int om dom fått för mycket eller för lite vatten. I år grodde dom åtminstone..kanske jag nästa år får dom att blomma.

Då Uffen plockade ogräs ur squasch landet, plockade han bort tre perenner som jag i år hade planterat dit. Nu har ogräset istället blommat där.

PhotobucketPrydnadshallonen blommar, men med några få enstaka blommor.

Photobucket

Photobucket

Det var min dag. Nu skall jag kolla några avsnitt av Mentalist och sen blir det sängen. Skall ännu höra hur det blir i morgon med Cilla den lilla 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till en liten sjukling

  1. Helena skriver:

    Så fint att fammo kunde rycka ut ! I fredags umgicks vi hela dagen med barnbarnet då dagistanterna hade skolningsdag. Fammo o faffa njöt o lilla E också , tror jag 🙂

    Gilla

  2. Kajsa skriver:

    Hon ser nog riktigt sjuk ut söta lilla Cilla, hoppas hon snabbt blir frisk! Såg din bil där igår då jag åkte förbi med bussen på morgonen 🙂

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s