en dag som..

..började ganksa uselt, men som slutade rätt så bra.

Ända sen imorse kände jag mig ganska vissen och onödig.

Photobucket

Ibland bara gör jag det. Saken blev int bättre av att jag blev påkörd av en bil bakom mig då jag var och hämtade Alexander från jobbet. Det var i och för sig ett helt klart fall, den som körde mig i baken var skyldig och får betala skadorna, men själva händelsen gjorde int mitt humör bättre.

Nå så ringde syrtsipumppa och undra om dom kunde komma på besök. Och visst kunde dom det, har int träffat dom på länge. Dom hade glass med sig och ett riktigt gott humör. För vem kan vara lessen och nere då såna här guldklimpar kommer och hälsar på.

Photobucket

Glassen var god och sällskapet det bästa.

PhotobucketKajsa stackarn är den som får ta emot mina negativa tankar allt som oftast. Så även idag. Kunde lufta av mig och allt kändes plötsligt lite bättre.

Kusinerna.

PhotobucketHar börjat skörda squasch från mitt enda grönsaksland som innehåller just det..squasch..tre plantor. På fredagen plockade jag fyra och idag två. Har i år bestämt mig för att skörda dom när dom är som bäst, små och näpna, så att plantorna skall orka producera mera.

PhotobucketMina blomland är fulla av utblommade perenner och ogräs. Just nu är det endast höstfloxen som börjar blomma.

PhotobucketIdag bestämde jag mig..nästa år får det bli enbart hängpelargoner i mina utekrukor här hemma. Dom verkar vara tapprast och vackrast just nu av alla växter jag har provat på genom åren.

Photobucket

Det var min dag. Nu Mentalist och sen i säng.

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s