en bra dag

Hade tid till diabetessköterskan på Åbolands sjukhus idag. Var inte det minsta nervös. Visste att mina blodsockervärden var bra. Dessutom så är sköterskan en så gullig och snäll människa, så man blir egentligen bara glad av besöket oberoende hurdana värden man har.

Mitt långa blodsockervärde var 6,2…vet int när jag hade det så lågt senast.

Mina fötter såg bra ut, mitt blodtryck var 110/70, min vikt hade gått ner. Allt som allt har jag gått ner i vikt sen före julen nästan 10 kilo. Men är fortfarande tjock som bara den. Hoppeligen sjunker vikten ännu mera.

Så nu får jag börja minska på det långtidsverkande insulinet 🙂

Det enda negativa hade ingenting med mitt blodsocker att göra, utan med mitt blod. Mitt Hb hade gått ner trots att jag ätit järntabletter nu i fyra månader. Dom röda blodplättarna hade stigit från 78 till 79..vilket nu int heller är alls någo bra ännu. Så nu skall jag på Gastroskopi. Inte kul.

Har också haft träff med en bästaste vän i Impivaara simhall. Nu börjar det..kan man ju hoppas. En motionsform en gång i veckan. Simning 1 km och vattenlöpning en ½ timme. Fast idag blev löpningen mycket längre…vi hade ju så mycket att prata om.

Skönt var det.

Hade kameruskan med mig för att kanske få någo lite annorlundare bilder. Int bara blommor och blommor hela tiden. Tycker jag stampar på stället och fotona ser alla likadana ut.

Så jag stannade vid rävsundsbron. Vilket soldis det var.

Photobucket

Det här är jag som försöker vara konstnärlig. Har int lekt så mycket med svartvitt, så tyckte det var dags.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ni kan tro att det kom ilskna signaler från rekkabilsförare då jag hade parkerat bilen så tokigt. Men vadå..det var ju int just nån trafik…

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till en bra dag

 1. gretaj skriver:

  Ack OM kilona skulle rasa här, utan att ha ont förstås, man orkar verkligen hålla sig för skratt utan ansträngning när man vet att gastroskopin kallar 😦
  Men nog gåår det…bra sist och slutligen.

  Gilla

 2. Ninnu skriver:

  Såå skönt med bra nyheter hos diabetessköterskan 🙂 Så orkar man vidare igen! Grattis till fina hba1c!

  Gilla

 3. mela skriver:

  alltid kul när vikten går ner och världena är bra:)

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s