en torsdag

Hade just vaknat då äldre sonen ringde och undrade om jag kunde fara och hämta Cilla från dagiset idag. Svärdottern hade fått något mankemang med bilen och skulle efter jobbet köra via en servicestation.

Visst kan jag det sa jag gladeligen. Men så kom jag på att jag int har nån nyckel till dom här hemma, den hade Uffen med sig på jobb. Men man vill ju vara till hjälp och ordna allting på bästa möjliga sätt, så han kom från jobbet och hämtade nyckeln till mig och så hämtade vi Cilla från dagis på samma gång.

Hade köpt med mig en liter jordgubbar eftersom jag vet hur goda hon tycker att dom är. Skar upp några på ett fat och så fick hon ta för sig…gubbaa..gubbaa..och när det var slut ville hon ha mera och visst fick hon några till.

Sen hann vi int så mycket annat förrän Mamman kom hem. Servicen av bilen hade gått snabbare än vad dom hade trott. Det var en glad tös som mötte sin Mamma i hallen. Efter att ha pratat en stund åkte jag iväg till Mylly för att fredagshandla. Fredagshandla på en torsdag bara för att vi skall komma iväg till lande så fort som möjligt 🙂 .

Photobucket

Häromdagen var jag utanför mentalvårdscentralen i Pargas igen en gång och fotade rosor och röda nypon. Båda lika vackra på sitt sätt.

Photobucket

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s