en busy dag

Sov länge..men hann ändå plocka i diskmaskinen..vika byke..hänga upp byke och sätta på en maskin tvätt förrän det var dags för mig att åka på ett möte.

Efter mötet fick jag för mig att åka på kaffe/limsa till Axo här i stan. Cafeét var fyllt med människor innomhus, medan stolarna gapade tomma utomhus.  Ingen ville sitta ute och frysa. Jag åt en smörgås och ett smaskigt wienerbröd. Ett med blåbär och massor av vaniljgrädde..MUMS!!

PhotobucketJust då hade jag ingen aning om att min syrtsipumppa skulle ringa och be mig komma med henne och flickorna till RAX i skanssi för att äta Pizza.

Hade direkt efter cafe´ besöket sökt Alexander från jobb när hon ringde och var på väg med honom till stan. För i morgon flyger han och flickvännen till Spanien. Så..jaaaa..klart det passade. Lite Pizza på en smörgås och ett wienerbröd är väl inget 😉 Och sällskapet var ju det bästa möjliga.

PhotobucketTvå glada och förväntansfulla flickor 😉 Vet int hur dom ser så allvarliga ut, för dom var allt annat.

Photobucket

Photobucket

Det bästa med RAX och småbarn är att det är billigt och det finns mycket att välja mellan. Mycket sånt som barn tycker om. Som prinskorvar, köttbullar och pizza. Det bästa kommer till sist och det är glassen och det var precis vad flickorna väntade på, därför satt dom välan så stilla och väntade på sin mat 😉

Photobucket

Photobucket

Kvällen slutade med ett biobesök. Var tvungen att åka tillbaka in till stan för att köpa en finsk övningsbok åt Elin. Då kom den bara på mig, lusten, lusten att gå på bio. Den enda filmen som kom just den tiden var The Expendables 2. En riktig super actionfilm med alla action skådespelarna i en och samma film. Den hade sina poäng…som man kunde snappa upp om man har sett t:ex Terminatorn, Rambo och såna filmer som skådespelarna (Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger,Chuck Norris, Jean Claud van Damm, Dolph Lundgren och Jason Statham) i filmen har gjort. Ingen hejdundrande filmupplevelse men inte heller helt dålig. Om man tycker om action vill säga..vilket jag gör i vissa mått.

Till sist några detaljer från köpmansgatan just utanför Axo.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s