hur typiskt är inte det

Vädret idag på dagen var ganska bra, det regnade int åtminstone och det såg ut att int börja heller här innifrån oss.

Jag var på väg ut med Ebba…men hittade hela tiden på nånting annat att göra..men så tog jag mig i kragen och så gick vi iväg.

Efter en kort bit såg jag dom hotfulla molnena rakt framför mig på himlen. Hann tänka tanken ”det var i grevens tid” innan det började ösa ner.

Hade kameran med mig och hade tänkt tanken att kanske jag borde ta kameraväskan med också, ifall att. Men såg positivt på det hela och lämnade den hemma. Så för att hålla den någorlunda torr ända hem fick jag sätta den under armen under blusen som jag hade under hupparin.

Och jag lyckades hålla den torr, fast jag själv var som en dränkt katt. Våt ända in på underkläderna.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketVäl hemma blev det uppehåll och man kunde t.o.m ana ljuset.

Hur typiskt är inte det.

Nå det räckte tydligen inte längre än vad det tog för mig att sticka några varv på stickningen, att redigera några foton och att nästan få ett inlägg här på bloggen  färdigskrivet. För nu öser det ner igen. Stora våta droppar.

Vi gick runt golfbanan och där kryllade det av golfare med stora paraplyer. Segt folk det där ;-). Men vem gör int vad man kan för sitt intresse oberoende om det sku regna småsten.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till hur typiskt är inte det

 1. Ninette skriver:

  Vi hann in precis innan det öste ner! Vilket väder idag, det var nog många som blev blöta för det såg ju så soligt ut precis strax innan. Igår cyklade jag hem och det bara rann in i skorna 🙂 Stövelväder med andra ord!

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Hade sandaler på mig idag så kunde gott bli våt om fötterna, vilket jag ju blev…det värsta var ändå då det öste ner så att allt rann rakt i mina ögon och jag kunde int hålla upp dom utan att det sved till. 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s