helgen som gått

På fredagen då vi åkte färgan till Nagu var solnedgången så vacker så jag trotsade min ovilja att stiga ur bilen på färgan för att fotografera den.

Photobucket

På Lördagen var vi då bjudna till Uffens brors stuga. Det är lite av en tradition. Ändå hade jag otroligt dåligt samvete för att vi igen var bjudna till dom på mat och allting, eftersom jag int har bjudit dom på någo alls denhär sommaren. Ja..vi har int bjudit nån på nånting den här sommaren. Det har int funnits ork.

Oberoende så kom svågern och sökte oss med sin båt och så bar det av för att fira forneldarnas natt. En natt då det eldas kockobrasor längs kusten åtminstone här i södra Finland. Nu var det ju ypperligt att elda eftersom det är så vått i naturen.

Vi blev bjudna på god middag, en smaskig efterrät, kaffetid med en massa gott till, bastubad, en sväng i deras så vackra omgivning, korv grillad på öppen eld och det bästaste av sällskap.

Medan svägerskan plockade undan i köket…

Photobucket….gick jag, bröderna och hundarna till deras udde. Där är så underbart vackert. Jag bara älskar klippor och stenar och hav.

PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Efter bastubadandet och då klockan närmade sig tolv gick bröderna till stranden och tände brasan. Där stod vi sen en god stund och njöt av brasan och atmosfären. Det var såååå stilla och det var sååå mörkt förutom brasans knaster och sken. Svågern fick en massa onödigt skrot uppbränt. När allt material var färdigbränt grillade vi korv över elden. Jaaa..den korven smakade som den första korven man grillar på sommaren. Sååå god.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Jag och Svägerskan stod och såg på medan pojkarna grillade.

Photobucket

En helt oförglömlig forneldarnas natt igen en gång.

Tack för det 🙂

Söndagen gick i sovandets tecken.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s