äntligen

Vi har hittat varandra jag och min dammsugare efter flera veckor. Fick plötsligt nog av dåligt samvete och ångest över att jag int har städat ett skvatt här på flera veckor. Gissa hur det såg ut. Tänk: hund med lång och yvig päls plus extra mycket vanligt damm.

PhotobucketPhotobucketOrkade ändå int med allting men med det värsta. Imorgon tänker jag fortsätta.

Det här med att ha dåligt samvete och ångest över att int få nånting gjort här hemma gör mig helt handlingsförlamad och till sist bara sitter jag här framför datorn och glor eller så sätter jag mig i bilen och åker till något köpcentra. Bara för att slippa se allting. Dessutom har jag svårt att med gott samvete bara sätta mig ner och handarbeta. Tycker jag borde göra det viktigaste först..läs: städa.

Nå nu har jag gjort det och det känns bra. Har t.o.m lite flyttat på diverse småsaker för att få lite omväxling och ledigt utrymme för annat.

Har kastat bort två helt döda blommor..eller hade den här haft nån chans..

Photobucket..tror int det. Så blomman åkte i roskisen, krukan åkte till förrådet och det fina hjärtat får pryda mitt hjärta på ytterdörren, som ända tills nu har varit påskpyntad (urk). Fick blomman av en bästaste vän till julen. Blomman har hållit sig fin ända till före sommaren och nu lever åtminstone en del av den kvar ute på dörren. Krukan kommer garanterat att hitta sin plats igen här inne nånstans bara jag hittar en passlig blomma till den 🙂

PhotobucketSamtidigt fick jag ju ett något suddigt självporträtt av mig själv 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s