att gå som på moln

Idag var det igen dags för mig att få fotvård. Otroligt vad uppfriskande det är. I synnerhet som mina fötter är torra som bara den och ofta sjuka. Dessutom så råkar jag bara ha den bästa fotvårdaren som finns. För det första kommer hon ju hem till mig och för det andra är hon väldigt trevligt. Jag är en människa som helst int vill prata något då jag t:ex är på frissabesök eller på massage. Men med min fotvårdare är det inga problem.

Då man får sina fötter fixade hör det till att få nagellack på tånaglarna. Idag ville jag vara lite dramatisk och kanske lite piki modern.

PhotobucketEfter att jag och Elin hade smaskat i oss hämtmat gick jag ut en sväng i trädgården. Tycker den ser så dyster ut då jag med ett halvt öga tittar ut över den då jag kommer hem. Regnet har minsann gjort sitt för t:ex blommorna jag har i utekrukorna. Men som jag gick där hittade jag ändå några guldkorn. Man skall alltså int se på helheten utan bara ta det vackra från det fula.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketÄnnu blommar squaschen..men det är väl bara frågan om när den första frosten kommer.

PhotobucketÄnnu finns det blommor som insekterna dras till.

PhotobucketPhotobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till att gå som på moln

 1. Helena skriver:

  Det var mycket vackert du har i trädgården !
  Och vilken häftig färg på naglarna , fint !

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Som sagt nog finns det väl något vackert om man plockar ut det ur sammanhanget 🙂 Tack 🙂

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s