hur gör folk

Varje gång det blir dags att byta från sommarkläder till höstkläder eller från vårvinterkläder till sommarkläder blir jag lika konfys. Plötsligt har jag ingenting i min garderob att sätta på mig. Jag får helt enkelt programmera om min hjärna och göra en inventarie av min garderob.

Men så verkar det int vara för människor i allmänhet..var jag än har gått dom senaste dagarna har jag sett nästan enbart folk i höstkläder. Och dessutom i dom senaste modefärgerna. Hur gör dom?? Börjar dom planera inför hösten redan på sommaren då alla höstkläder kommer till butikerna??

I wonder!!

Annars har jag idag varit på promenad runt golfbanan med Ebbasen. Hur oväntat är inte det?? Mitt fotograferande har helt stagnerat..fantasin lyser med sin frånvaro. Det finns int något nytt i mina fotografier. Dom är helt förutsägbara. Det börjar kännas lite slött och omotiverande.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En krabat som ofta kommer och säger hej då vi går förbi.

PhotobucketPhotobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till hur gör folk

 1. Kamomilla skriver:

  låter som att du behöver utmaningar!! Nattfoto? Macro? Svartvitt? Situationsfoto? tema? Fotoserie? NÅNting som får igång dig. Kanske dags att sparka igång facebookgruppen igen?

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Lite utmaningar skulle göra gott. Macro intresserar..sku gärna ha ett sånt objektiv. Facebookgruppen är superinspirerande 🙂

   Gilla

 2. Maria Carling skriver:

  Haaaa, visst ja. Nu fick vi en ny utmaning. Huvudbry så till den grad att det kan bli stress 🙂 Det som jag tänkte på var att jag som tittar på dina bilder ser ju inte samma frustration som du. Men svårt är det att själv titta på sina bilder med annans ögon. Men det är bra med utmaningar.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s