hemmaveckoslut

Såhär händer det varje år. Försöker intala mig då hösten närmar sig att i år skall jag definitivt fara till lande lite längre in på hösten än vad jag brukar. Men hur det nu är så saknas lusten direkt då det blir kallare och fuktigare. Så även i år.

Gubben min han har lust fast hur länge, så han åkte till lande idag och tog Ebbasen med sig. Men behöver int känna mig enzam..har huset fullt av ungdomar. Elin är hemma, Linda är hemma och Alexander och Lena är hemma.

Idag har jag int gjort just någo. Efter att ha legat på soffan en god tid efter klockan tolv, tog jag mig i kragen igen en gång. Den här gången för att sticka på koftan till Cilla. Hur länge har int det projektet hållit på?? Så nu är det verkligen dags att skynda på för att få den färdig innan det är för sent.

Bitte från Bittes blogg tipsade om en ny garnbutik i Åbo. Närmare sagt i gamla postens lokaliteter på humlegårdsgatan, Lankamaailama. Igår gick jag dit. Kunde ha gått där hur länge som helst. Vill ha fingrarna tummade på det ena garnet efter det andra. Vad skulle jag välja. För utan något kunde jag absolut int gå ut därifrån. Nepp, några garnnystan i min samling av nystan behövdes helt klart.

Photobucket

Köpte garn till sockor åt Cilla, garn till disktrasor och garn till en liten blus.

Så nu alla handarbetsmänniskor som bor nära Åbo, sök er till denna butik, här finns det allt för alla, bara att välja. Vad gäller trikåtrasorna, är nog jättirätti ännu billigast. Men här fanns det en massa läckra färger.

Nu är det bara för mig att hitta ett bra mönster och sätta igång efter att koftan till Cilla är färdig.

Annonser
Det här inlägget postades i Handarbete, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till hemmaveckoslut

  1. bloggläsarelena skriver:

    Lankamaailma, dit skall jag nästa gång jag är i Åbo. Det blir väl någon gång i oktober som jag skall och hälsa på min son som bor där. Ha en bra dag i höstrusket eller har ni solsken.

    Gilla

  2. Maria Carling skriver:

    Vet du, jag har löst det där problemet med att bo på landet (=ute på ön). Då behöver jag aldrig fundera på att ska jag fara dit eller inte 😉

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s