lördagen

Har int på länge varit till Syrtsipomppa och då Alexander och Lena var på väg dit igår hängde jag med.

Ingrid visade stolt upp vad hon har pysslat med den senaste tiden. Hon har bl.a. virkat en uggla med typ: trikåtrasor och lagat ett akvarie av en skolåda. Härligt med dessa kreativa barn som kan sysselsätta sig själv med hjälp av sin fantasi utan desto mera material än skolådor, papper och färgpennor.

PhotobucketFlickorna har varit på Cirkus med sin Pappa och Fammo i veckan, då Cirkusen var i stan. Båda var lika hänförda av hela uppvisningen. Båda fick med sig hem  en skojig leksak.

PhotobucketEdith berättade med andakt vad som stod i programbladet dom hade med sig hem.

PhotobucketLena är båda barnenas favorit.

PhotobucketSystran min har blivit rätt så rund om magen. Det är inte såå många veckor kvar nu så anländer barn nummer tre.

PhotobucketDet är spännande för oss alla nära och kära men speciellt för flickorna.

PhotobucketPhotobucketEfter att ha ätit mat åkte vi till den lilla familjen. Linda var också med. Fredrik var glad att vi kom, likaså resten av familjen.

PhotobucketDen här helgen är den lilla familjen hundvakter åt Michaelas föräldrars hund Titti. Det är längesen jag har sett henne. Cilla hade kanske int lika mycket respekt för henne som hon har för Ebba. Men så är Ebba också tredubbelt större.

PhotobucketDär satt vi sen och drack kaffe och åt bullar och kex. Samtidigt som vi roat såg på Cilla gumman som fick äta några Mariekex. Gissa om hon var glad och lycklig 🙂

Photobucket

Annars gick hon fram och tillbaka med sin gåvagn. Nu går det med fart. Ännu då jag förra gången var barnvakt kunde hon int svänga kärran själv, men nu har hon hittat tekniken.

Photobucket

Idag har jag int gjort något speciellt. Kom på igår att vi ser vissa betalkanaler det här veckoslutet så jag har suttit i soffan och kollat några filmer. Nu börjar det bli dags för mat, så det är välan bara att sätta igång.

Annonser
Det här inlägget postades i Cecilia, Familj, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s