idag så gick jag med..

..koddorna i hagen jaa, jaa med koddorna i hagen..

Idag fick jag för mig att åka med Ebbasen till Lenholmen för första gången för i år. Tänkte att det kanske int är så farligt då det ju redan är höst. Men antar att vi var för tidigt i farten. Lenholmen som är förbjuden frukt för hundar. Detta eftersom det idag i hagen invid Naturstigen kryllade av kossor och får som betade.

Men det visste ju int jag då vi började vår färd från stigens början. Skogen såg verkligen annorlunda ut än i fjol..kanske för att jag var dit tidigare än vad jag har varit andra år eller kanske för att den verkligen gjorde det. Många träd hade fallit under vintern och stigen var smått igenvuxen på vissa ställen. Men vackert var det, som alltid. Vädret var dessutom bättre än bra och varmt. En värmebölja kan man gott kalla det för i år.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Förstår att Lenholmen är förbjuden för hundar på våren och sommaren då alla fåglar kommer dit och bygger bo och då växtligheten är som vackrast. Kan bara int förstå varför man t:ex int på hösten kan få gå dit om man har hunden i koppel. Vad kan den då göra för illa.

Måste ändå erkänna att jag var synnerligen olaglig och lät Ebba springa lös :/.

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till idag så gick jag med..

  1. gretaj skriver:

    Aja baja-lössläppt 😉 med herrarna i hagen…?

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s