min dag

Min dag började int idag på det bästa möjliga sättet. Hade tid för gastroskopi klockan halv åtta på morgonen.

Hade Mamma med mig för man får int köra hem om man har tagit en lugnande spruta. Och det vill man ju, ta en lugnande spruta. Har varit med om gastroskopi ganska många gånger och det blir bara värre för varje gång. Idag hade det lugnande medlet ingen verkan kändes det som. Så jag var helt vid medvetande då dom skuffade ner slangen genom munnen till magen. Det är något av det äckligaste..jag gölpade och jag gölpade..snart är den där, sa dom. Lägg dig ner. Och medan jag låg där hörde jag allt vad dom pratade och jag kände slangen i strupen och ändan av den i min magsäck. Efter en stunds undersökande drog dom sakta upp den tillsammans med en massa slem. Jag var helt våt i ansiktet av både slem och tårar.

URK ..säger jag bara. Det enda bra med den saken var att få veta att jag int har något fel i magen..att jag har bråck vid magmunnen visste jag redan.

Orsaken till denna undersökning är mina låga blodvärden. Nå av den här undersökningen blev man int något klokare om varför, vad gäller just det.

Så till något roligare. Har lekt med photoscape. Kan int närmelsevis jämföras med photoshop men det är det enda redigeringsprogrammet jag har. Här kommer fyra olika bilder, det uppe i vänstra hörnet är originalet.

Photobucket

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till min dag

  1. ThoughtBubbles skriver:

    Jag tycker bilden nera i vänstra hörnet är vackrast!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s