mustfinn

Det var länge sen jag och Ebbasen var dit. Det är ett passligt fusk ut och gående om man int orkar annat. Idag var en sån dag. Orken var helt enkelt frånvarande. Vi åkte dit i hopp om att vi skulle vara dom enda. Men som det nu finns andra som också vill utnyttja stranden. Idag var det surfare.

Photobucket Photobucket

Annars var det en fin kväll, solen höll på att gå ner och vinden var passligt varm.

Photobucket

Det var svårt för Ebba att riktigt få springa av sig. Surfarna upptog nästan hela stranden. Seglet..eller vad det nu heter är enormt stort och dom hade två stycken. Men vi försökte så gott vi kunde njuta av just vår tillvaro där på stranden.

Svampar tycks växa lite var som helst t.o.m i sanden.

Photobucket

Orkade int så himla länge vakta på en Ebba som int alls lydde idag. Så vi var int där så hemskt länge. Imorgon får vi ta en ordentlig promenad istället.

Det har varit en otrolig diskussion här på bloggen.fi angående godkännande av kommentarer. Om man skall godkänna alla kommentarer före dom publiceras eller om man  skall godkänna en läsares kommentar bara en gång och efter det publiceras den läsarens kommentarer alltid utan att behöva godkännas igen. Har int riktigt förstått att det är så känsligt. Det är ju int min mening att jag skall välja vems kommentar jag publicerar eller inte, utan mera en säkerhetsfråga. Men antar att det räcker med att ha en godkänd kommentar och antar att det är lättare att kommentera inlägg om man har en sån inställning. Så nu gott folk..nu har jag ändrat mina inställningar..nu behövs bara en godkänd kommentar och sen är det fritt fram att kommentera ett inlägg och genast bli publicerad.

Annonser
Det här inlägget postades i Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s