stress

Det har jag int haft idag alls. Har som vanligt varit helt orkeslös. Sov länge, jaaa…okristligt länge.

Vaknade nog egentligen ganska tidigt, bäddade sängen, satte mig i soffan med min stickning. Men hur jag än försökte blev ögonlockena bara tyngre och tyngre..och till slut fann jag mig sovandes på soffan.

Då klockan närmade sig fyra hasade jag mig upp, gjorde mig i ordning och åkte iväg till Mylly för att fredagshandla. Då just hade jag bråttom för jag ville få min herdestund på Coffee House överstökad innan mannen i huset skulle komma. Jag fick det inte bara en gång utan två. Då klockan var sex ringde han och sa att han nog int är på väg på länge ännu. Jag tröttnade på att gå i affärer och satte mig på nytt på cafeét. Satt där tills det var dags att gå och handla. Satt där med tom blick och med tankarna helt nån annanstans än just där.

Så någon stress kan man faktiskt int ens tala om.

Men det kan man om våran fotoutmaning som vi fick här för sådär en vecka sen. Det var ju frågan om att fånga ”stress” på bild. Såhär ser mitt bidrag ut..

..vad tycker ni???..kan man se vad jag försöker förmedla???

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till stress

  1. Ninette skriver:

    Jättebra bild! Mamman som släpar på kappsäckar och skuffar på unge – ser verkligen stressigt ut, känns igen!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s