en tisdag

Igår fick jag int sömn alls så jag fortsatte att ligga på soffan och titta på TV tills jag somnade. Vilket måst ha varit nån gång fyra tiden kanske. Vaknade av att Uffen kom och sa hejdå då han var på väg till jobbet. Steg upp ur soffan och gick direkt i säng. Den sömnlösa natten resulterade ju osökt i en sovmorgon som blev till en sovdag. Vaknade igen en gång okristligt sent.

Men efter det har jag ändå fått saker gjorda. Har varit med Ebbasen och gå till Bläsnäs och har barnvaktat syrtsipumppas gullungar några timmar.

Barnena ger mig alltid en energikick utan dess like. Dom är alldeles för gulliga. Ingrid är så rolig med sitt lillgamla prat och uppförande och Ediths tankar börjar vara intressanta att följa med då hon så småningom har börjat tala bättre och bättre. Hon har en härlig humor hon också.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Dessa svampar..dom bara faschinerar mig..oberoende vad dom är för sorts svampar. Min favorit är ändå den röda flugsvampen, den bara är så vacker.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Detta lär vara ett ogräs fast den helt enkelt för mig ser ut som blomman för dagen.

Photobucket

Photobucket

Flickorna ❤

Photobucket

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s