att int riktigt ha lust..

..men ändå göra det. Det som idag var att simma 1 kilometer och vattenlöpa en halvtimme. Det tog fruktansvärt emot..hade jag int blivit tillfrågad att följa med av en bästaste vän..hade jag aldrig gjort det. Inte idag. Lite konstigt eftersom jag verkligen tycker om att simma. Det skingrar ens tankar och man får en sorts inre lugn åtminstone för stunden.

Idag var det tungt..efter att ha simmat 900 meter började det kännas bättre. Antagligen bara därför att jag visste att det var hundra meter kvar. Vattenlöpningen å andra sidan var riktigt skönt..fast det är det nog alltid. Kanske jag bara borde ha vattenlöpt idag och lämnat simningen till en annan gång. Fast det o andra sidan skulle ha gett mig dåligt samvete..för far jag till simmhallen skall det simmas först och vattenlöpas sen.

Nu är det gjort och kan nog erkänna att det är skönt. Jag har uträttat något fysiskt. Vilket ju aldrig är en dålig sak.

Då jag kom hem fixade jag en smoothie åt mig. För vet ni vi har gått och blivit med en blender. Har länge haft en sån på önskelistan och nu har vi då en. Jag tog en halv banan, några skedar turkisk yogourth, frusna jordgubbar och fruktsaft. Till det åt jag några mandelbiskvier medan jag kollade ett avsnitt av Numbers.

🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till att int riktigt ha lust..

 1. Helena skriver:

  Smoothies är gott, gott ! Skaffade en blender för snart 1 år sedan , Var först ivrig men nu står den mest där … Yngsta sonen motionerar den som tur ibland 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Misstänker nog att det är nyhetens melodi. -Få se hur länge det håller. Gott är det i varjefall 🙂

   Gilla

 2. Heidi Nystrand skriver:

  Några matskedar havre- eller vetekli i smoothiesen å man kan skippa biskvierna! 😀

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s