dagens dos av frisk luft…

…intogs i skogen på Lenholm.

Jag och Bebbasen åkte dit. Har bara ett stort behov av att gå i skog och mark såhär års. Ebba tycker om det och jag gillar tystnaden och naturen som omringar oss.

Hur jag än försöker så är det i naturen jag trivs bäst med min kamera. Antagligen för att jag känner att jag behärskar den sortens fotografering åtminstone lite grann. Det blir ju kanske ganska slött för er som just nu typ bara får ta del av svampbilder efter svampbilder. Men vad kan jag..det är svamparna som fångar min uppmärksamhet just nu. Dom växer på dom mest konstiga ställen och bildar slumpartade grupper som bara är så vackra.

Tycker ju nog också om barken som bildar fina mönster på trädena, i synnerhet på dom gamla ekarna på Lenholmen. Tycker också om ett perfekt  spunnet spindelnät. Tycker om lavar och tycker om mossans rena gröna färg. Tycker om rött mot grönt. Tycker om det fula som trots sin fulhet kan vara vackert på bild. Tycker om havet.

PhotobucketPhotobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

(ingen gammal ek, men björkar går lika bra 😉 )

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Efter skogspromenaden, hoppade jag i duschen och åkte till Åbo. Brukar int så ofta vara till in till stan på grund av parkeringsavgifterna men idag ville jag kolla mig lite omkring. Innerstan har ju en helt annan puls än vad köpcentrena har. Var för första gången och tittade på utbudet av matställen i det nyrenoverade ”kultatalo” ”guldhuset” (eller???? ). Där fanns faktiskt en massa nytt och mångsidigt..nånting för alla. Dessutom så var det möjligt att t:ex köpa en saltig bit på ett ställe och en söt på ett annat  och sätta sig var som helst för att äta. Jag åt Pizzabitar från ett pizzaställe och en dubbelchokokaka från ett annat. MUMS!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Fotografering, Hundliv, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s