kolme + yksi päivää

Skall jag eller skall jag inte…det var frågan idag morse.

Och det var faktiskt imorse..steg upp redan klockan nie för att fara med Elin till hälsocentralen på ett besök hos astmaskötaren. Visste att om jag var på väg skulle det måsta vara då, för jag ville int komma hem för att igen åka iväg och lämna Ebba ensam.

Vad var det som fick mig att åka, I wonder???

Hade definitivt int behov av nånting och hade egentligen int heller råd med nånting.

Men som jag nu hade sett att det såldes en Mumin-mugg som jag inte har för 10,95 euro. En till, till min samling av 28 Mumin-muggar. Crazyt, jag vet!!! Dessutom kunde jag lika gärna ha köpt den från tarjoustalo om man räknar med  hur mycket bensin det gick för en Mumin-mugg.

Men som jag nu är helt besatt av sånhärna reatillfällen…snart är det säkert Hullut päivät och då kan ni garantera att jag är där. Om int alla dagar så åtminstone en 😉

En annan sak jag alltid kollar upp på dessa dagar är smink utbudet. Man kan faktiskt hitta riktiga pärlor till ett billigt pris. Detta kommer från en som just nu int använder  smink nästan alls. Då jag jobbade målade jag ögona varje dag..läppstift hörde till rutinerna..nu sätter jag int ens på mig maskara..bara nångång då jag tycker att jag kanske borde bry mig lite om mitt utseende.

Så idag då jag gick där i affären såg jag en kajal som var som en tuschpenna från Lumene till ett humant pris. Bara för att prova om jag lyckas få en bra linje (rajaus, kommer int ihåg vad det heter på svenska) med den. En som direkt blev inspirerad av den var Elin. Den kommer du int att ha länge..sa hon och syftade på att hon gärna ville ”låna” den.

Tror nog det blir till det nog sen sist och slutligen, för det är bara att godkänna, mörk kajal passar int på mina skrynkliga ögonlock.

Nåväl..då jag kom hem tänkte jag att nu skall jag prova..nu skall jag måla hela mitt ena öga med allt man kan måla ögonen med..sådär bara på skoj. Färgen jag valde var brunt. Säger bara det..för att måla ögon snyggt måste man ha talang..vilket jag definitivt saknar.

Dessutom saknar jag vackra stora ögon. Jag har int nyppat ögonbrynena på en evighet , jag är helt skrynklig både på ögonlockena och under ögona och jag är helt mörk och har påsar under ögona. Så skratta int nu då jag sätter en bild hit på ett öga med smink och ett utan. Och gissa om jag kämpade för att få ett foto…jag bara suuuger på att ta foton av mig själv.

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till kolme + yksi päivää

  1. kicki skriver:

    Det blev ju hur bra som helst, inte för mycket och inte för lite.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s