energi

Var kom den plötsligt ifrån.

Har länge tänkt städa toalettskåpet och förnya lite burkar där så att det ser trevligare ut då man öppnar dörrarna. Köpte två burkar på rea från Tiimari för en struntsumma för länge sen. Köpte idag en retro plåtask från ”Tre Små Rum”. Kanske det var just den här asken som fick min energi att börja flöda, jag blev inspirerad. Nog för att jag hade kunnat bli det tidigare också, har tidigare köpt tre plåtaskar som jag hade tänkt till samma sak, men som var för stora. Nå..ingen fara, plåtaskar har man alltid användning av.

Efter toalettskåpsstädandet fortsatte jag med roskisskåpet. Det skåpet som är det snuskigaste i hela huset. I synnerhet om det är en evighet sen man har städat det sist. Har gått och sett och irriterats av all smuts och rådd jag har haft i  det skåpet. Så nu tog jag tag i saken. Nu är det städigt och fint. Åtminstone för en liten tid.

Den röda plåtasken kom genast till användning. Satte alla mina cd-skivor som låg löst på arbetsbänken i den. Har redan en liknande låda full med skivor. Då jag ordnade skivorna i lådan såg jag min favoritskiva Katie Meluas ”Piece by piece”. Så medan jag städade roskisskåpet lyssnade jag på den. Sååå bra..

En till låt från skivan som jag tycker om..

Har hennes nyaste skiva, men gillar den här bättre. Nog för att den har sina pärlor också.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till energi

 1. Helena skriver:

  Vilken fin ordning i skåpen ! Borde absolut göra samma sak .
  Och fina burkar har du 🙂

  Gilla

  • vardagsparlor skriver:

   Tack 🙂 Nå..jooo..du vet väl hur det är med ordning..åtminstone i mitt hus..det varar så länge det varar 🙂

   Gilla

 2. greta skriver:

  Hade tänkt städa litet i huset i dag men det blev inte- det vore nog uppmuntrande att öppna skåpdörrarna om ordningen vore som i dina skåp.Ha det gott !

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s