1 oktober

Så lever vi redan i oktober.

Tiden går och jag hinner int alls med. Int för att riktigt min man gör det heller. Det är sena kvällar på jobbet och på helgerna är det landebesök. Den här helgen plockade han undan allting och kom hem med flera kassar som bör plockas upp. Det är allt från sängkläder till mat. Inget vidare.

En sak som definitivt bör plockas undan här hemma är utemöblerna. Men regnar det varje dag har dom ju ingen tid att torka och det är kanske int så bra att rada våta möbler på varandra i förvaring.

På helgen då vädret var någorlunda och jag borde ha sökt mig ut i natur och mark, låg jag mest i soffan eller satt vid datorn. Idag hade jag gärna gjort likadant, men som tur hade jag träff med en bästaste kusinvitamin på Axo. Så jag var tvungen att hoppa i duschen och laga mig i ordning för att gå ut bland med folk.

Dom här dagarna då jag träffar nån av mina bästaste vänner är nog såna humör höjare. Det är något av det bästa att få en människas odelade uppmärksamhet. Att få sitta och prata med en så god vän som man verkligen kan vara sig själv med och som man vet att man kan tala med om precis allting. Att få respons och att även kunna lyssna på vad den andra har behov att prata om och ge respons tillbaka.

En riktig feelgood tid denna gråa dag.

Annonser
Det här inlägget postades i Familj, Fotografering, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s