dragen ur sängen

Ja, det blev jag bokstavligen idag. Efter att ha sovit halva förmiddagen och lite av dagen, kom husbanden och sa att nu skall vi gå ut och gå. Visserligen ville jag innerst inne göra det, för idag var en lika vacker dag som igår. Men jag hade bara int orkat. Pappan ringde Linda och bad henne komma med och sen frågade han ännu Elin om hon hade lust att  hänga med.

Så jag tänkte på det fina vädret och jag tänkte på kvalitetstiden med familjen och jag tänkte på alla vackra löv och jag tänkte på den friska luften och jag tänkte på fotografering. Så till slut fann jag mig i utekläder på väg ut och gå.

Vi gick runt golfbanan en helt annan väg än vad jag brukar ta. Ja halva vägen då, andra halvan var den samma. Lite intressant var det nog. Dom granna lönn- och aspbladena lyste tyvärr med sin frånvaro. Det hindrade i och för sig int mitt fotande. Golfarna undrade nog säkert vad det var för typ som satt och låg i det våta gräset stup i kvarten.

Det visade sig bli en riktigt trevlig promenad med familjen. Alla var glada och nöjda.

Efteråt kände jag mig naturligtvis såååå DUKTIG!!!!

Dessutom så hade jag den där sköna känslan av att ha gjort något fysiskt och samtidigt fått massor av frisk luft.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hemma plockades utemöblerna undan för vinterförvaring. Äntligen. Nu fattas ÄNNU höstblommorna i krukorna. Dom SKALL nog komma dit innan den första snön kommer, hoppas jag åtminstone.

Photobucket

Ännu blommar höstfloxen tappert med några få ynka blommor.

Photobucket

Annars är det mesta dött.

Photobucket

Har int tidigare berättat om den lilla familjens vardag men nu tror jag det redan är ok. Under dom senaste månaderna har Fredrik ännu jobbat i Vasa medan han har sökt jobb här i södra Finland. Så han har pendlat mellan Vasa och St:Karins varje helg. Michaela har fått klara vardagsrumban för sig själv. Men från och med imorgon börjar han på sitt nya jobb och är därmed stationerad här i St: Karins med resten av familjen hela tiden. Vilken lycka!

Annonser
Det här inlägget postades i Blomster, Familj, Mitt hem, Mitt i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s